skinn til toppsHaha, nå ser jeg at det er mye rart her inne på bloggen. Spesielt de siste innleggene, har vært mye annet enn skjønnhetssminke. Så neste innlegg skal være litt mer inspirerende enn imponerende. Håper jeg i hvert fall. Man vet jo aldri hva som skjer når kreativiteten kicker inn.

Men her er i hvert fall et bilde av meg i svart/hvitt fra en bad hair day, som man seff bare gjør om til sånn sexy wet hair runway style day. Holder seg ikke sånn så lenge da, men akkurat nok for et bilde.

kjølig pastellHaha litt rart bilde det nederste her. Men altså, det viktigste er å velge et bilde der sminken synes best, ikke det der jeg ikke ser ut som en hund som snuser inn i en fisheyelinse. Elsker disse fargene, og skal definitivt gjøre en lignende look en annen dag der jeg også skal matche klærne. I hvert fall kle meg litt penere.

 

Øyne: Inglot eyeshadow #30 #330 #341 #25 #372. Make up forever Graphic Liner. Inglot kohl pencil #05.
Bryn: MAC brow pen Spiked.

 

#makeup #sminke #makeupinspiration #sminkeinspirasjon #sminkeblogg #bb #beautyblog #inglot #inglotnorge #maccosmetics

grunge for blå øyne

Jeg går aldri lei av varme brunfarger til mine blå øyne. I dag la jeg også oppå en av mine favorittøyenskygger fra Inglot, en dyp rødfarge med skimmer!

Øyne: Brun Kohl pencil fra Inglot, INGLOT eyeshadow #450
Blush: #33 fra INGLOT.
Leppestift: Pander me, fra MAC.
Bryn: Brow wiz fra Anastasia Beverly Hills.

 

#kunbrukt #vintage #secondhand #makeup #grunge #makeupinspiration #sminke #sminketips #inglot #inglotnorge

cut that creaseJeg prøvde meg på min FIRST EVER cut crease! Jeg føler at jeg i det siste har kjørt litt standardløpet i sminkeveien og det plager meg litt. Så jeg har bestemt meg for å prøve flere ting jeg egentlig ikke kan. Og fordi jeg er evig optimist, har jeg jo selvsagt troa på at resultatene blir dritbra!

Her har jeg brukt matt hvit øyenskygge fra INGLOT til å dekke hele lokket. Så har jeg brukt INGLOT kohl pencil i svart til å lage globallinjen. Denne er veldig lett å duse ut og lage jevn, samtidig som den gir av veldig mye farge og sitter kjempebra på. Jeg har brukt min all time favorite blå øyenskygge,  #428 fra inglot, til å legge langs vippekanten både oppe og nede.

Den virkelige utfordringen er å gjøre begge globallinjene like, så det er symmetrist. Det er kanskje en grunn til at jeg ikke tok noen bilder rett forfra. Haha, neida, det ble ikke så værst, men det krever litt konsentrasjon og det nytter ikke å gjøre i en fei.

 

#makeup #cutcrease #sminke #sminkeinspirasjon #inspirasjon #skjønnhet #lashes #inglot #inglotnorge

hits