loffen

Søndag er jo en av mine syv favorittdager. Men fordi min loffepartner #1 (Sarah, hjertet mitt savner deg så skrekkelig!!!!!) bor i Cape Town, er jeg stadig på utkikk etter andre som kan fylle den rollen midlertidig. Og jeg finner faktisk flere som gjør en god loffejobb.

Thomas, du er en flink søndagsloffer. Og Maria, du er også flink! 

Dette er forresten Maria. Og la meg fortelle dere en ting eller to om Maria. I likhet med meg, handler hun veldig mye brukte klær. Og i likhet med meg, har hun også en blogg. Hennes blogg handler først og fremst om klær, og det er veldig bra. Fordi hun har en fantastisk kreativ stil, og en kropp som kler klærne så til de grader! Jeg har jo en sminkeblogg, og er ganske tro mot den kategorien. Så i dag legger jeg ut bilder av Maria, av to grunner. 1. I likhet med meg hadde hun en fantastisk blomsterkjole på. 2. Jeg har sminket henne. Oh yes.

Og ja, seff skal dere få linken til hennes fantastiske blogg!!! (Hun ønsker å bli årets nykommer til vixen blog awards. I'm just sayin. KLIKK HER!!!!!!!!!!!Henriette:

Øyne: Kun maskara <3
Bryn: Inglot brow gel #12
Hud: Inglot amc foundation LC400. Sephora matte bronzing power. Nars lush Laguna. Inglot sparkling dust 03.
Lepper: Mac Koi Coral lipstick.

Maria:

Øyne: Inglot brow powder #563. Maskara.
Bryn: Inglot brow gel #19
Hud: Inglot amc foundation MW102. Sephora matte bronzing power. Mac Springsheen blush. Inglot sparkling dust 03.

 

Ja, jeg mener fortsatt at verden hadde blitt et bedre sted med gratis Inglot sparkling dust 03 til alle!

korall overalt

Det er liksom nå, i august, at alle mine sommerinnlegg kommer. Men bedre sent enn aldri, har jeg hørt. I juli sa meterologene at det skulle bli tropevarme i august. Ingen, inkludert meg selv, kunne se det for seg. Men motherfucker, her er jaggu varmen!!!!! Og takk og pris. Dette er faktisk det året i mitt voksne liv, som jeg har bada aller mest i havet.

Men da kommer det altså enda et sommerinnlegg, om min favorittfarge.Øyne: Inglot eyeshadow #330 #609 #606. Inglot brow powder #563. Inglot gel liner #77.
Bryn: Inglot brow gel #12
Lepper: Mac Koi Coral.
Negler: Inglot nail enamel #355

Og for de som lurer: Den kjolen har jeg kjøpt på min favoritt vintagebutikk i Barcelona. Så den finnes det nok bare en av(jippi for meg!).

pastels

Et tips til dere alle!!! Smink deg i pasteller!!! Jeg garanterer nesten at du blir et lykkeligere menneske! Velkommen sommer.

Øyne: Inglot eyeshadow #330(beige) #372(turkis) #358 #348(gråtoner)
Bryn: Mac brow pen Spiked.
Lepper: Inglot lipliner #858. Inglot slim gel lipstick #51.
Hud: Inglot AMC foundation MW101. The Balm Bahama Mama.
Kinn: Mac blush Springsheen.

blond og varm
blomster og vipper
hits