gul + l

Nå snakker vi vettu! I forhold til forrige bloggpost, så er dette virkelig farger jeg føler meg fin i. Jeg har alltid vært litt usikker på om jeg kler varme eller kalde farger best, men jeg vet at denne varme fargekombinasjonen alltid funker for meg. Dette med å finne undertoner i huden, både på meg selv og andre, synes jeg er kjempevanskelig. Noen ganske åpenbare, men det er så mange som kan gå begge veier. Sånn som meg selv. Noen ganger velger jeg kalde farger, og andre velger jeg en varm. Det kommer nesten an på dagsformen.

HEHE JA DER styrket jeg troverdigheten min som makeupartist jaa..... lol. (Pleier å bli bra altså!)

Øyne:
Inglot eyeshadow #335
Inglot brow shadow #563
Inglot AMC pure pigment eyeshadow #24
Inglot gel liner #77
Inglot long and curly mascara.

Bryn:
Mac brow pen Spiked.
Inglot gel liner #19

Hud:
Inglot Under eye concealer #97
Inglot AMC foundation LC400
NARS blush Laguna.
Inglot sparkling dust #03

Lepper:
NADA NOTHING NIX WOOOW

hvide klørHalla babes! Jeg fortsetter med mobilbildene mine, jeg. Har ikke fått fiksa kamera enda. Men denne mobben gjør jo en så fantastisk jobb, så hvorfor stresse?! *supersmiley!!* Skal ikke egentlig si så mye om denne looken, annet enn: skjekk den lange, slanke og deilige lineren!!!! Woho!

Øyne:
Mac paint pot Painterly
Inglot eyeshadow #330
Inglot AMC eyeshadow #41
Inglot body pigment #264
Inglot gel liner #77
Inglot long and curly maskara

Bryn:
Inglot brow gel #19

Hud:
Make Up Forever HD foundation N125
Too faced Chocolate de Soleil

Lepper:
Urban Decay Naked

Negler:
Inglot Nail Enamel #701

inglot star dust

Jeg har sett overalt på sosiale medier at folk har prøvd de nye star dust skyggene til Inglot. Jeg har vært så utålmodig etter å få prøvd dem. Jeg jobber der tross alt! Jeg burde prøve de først! Men skoleprosjektet mitt har tatt så mye tid. Men i går var jeg endelig på jobb igjen i Bogstadveien, og dynket øyene i Inglot Star Dust #115. OH. MY. GOD.Det er det fineste jeg har sett. Jeg får ikke helt fargen frem på bildene, men den er litt champagnefarge i den. Jeg brukte litt duraline på lokket, og så bare prakket jeg på med masse glitter. Jeg fikk dette spørsmålet her en dag: Om jeg kunne velge at absulutt alle tingene jeg eide var i glitter, ville jeg da valgt det? Jeg er helt alvorlig litt usikker. Jeg tror faktisk jeg ville sagt ja.

Anyways:

Øyne: Inglot Star Dust #115. Inglot long for maskara. Inglot falske vipper #70. Inglot Duraline.
Bryn: Inglot eyeshadow #363 #378.
Lepper: The one and only: Inglot slim gel #51. Og den nye Inglot color play lipliner #318.

Etterskudd

 

Dette er så lenge siden at jeg nesten ikke husker hva jeg har brukt, en gang. Da har det gått for langt, altså. Men jeg ser ihvertfall at jeg har Inglot lip liner #855 på leppene, og jeg er rimelig sikker at jeg har Inglot brow powder #563 og eyeshadow #407 #15 på lokkene. YES DA. Snart er det sommer.
one gt too much

 

Jeg har fått fingeren ut og prøvd meg på min andre cut crease EVER! Det har jo blitt veldig fint begge gangene. Fornøyd, men man kan jo alltid bli bedre. Så vi får se om ikke jeg kan klare å lage noen flere, og kanskje litt mer kunstneriske, varianter. Kanskje jeg snart til og med kan klare å lage litt flere innlegg som faktisk viser hvordan jeg gjør det. 

Ellers, jeg sov med sminken i natt. Tok ikke engang av vippene. En gin tonic for mye, kan vi trygt si! Men det var verdt det, og jeg var ganske fin når jeg våknet. Inglotsminke ass, det sitter godt på!

 


Øyne: Inglot eyeshadow #407 #330 #329 #54 #09. Inglot gelliner #90(mørkebrun). Inglot false lashes #74.
Lepper: Inglot slim gel #51.
Hud: Inglot amc foundation MW100. Masse inglot bronzing powder. Inglot sparkling dust #03 som highlighter.

 

 

 

tøyenpatriot

Jeg har funnet et nytt sted å ta bilder til bloggen. På kontoret vårt på Tøyen. Det er stort og lyst, og vi har pyntet det med personlige mål for prosjektet og blomster! Perfekt kombinasjon, spør du meg, interiøreksperten.

Dette er første gang jeg kjørte fjorårets sommerhit i år! Den kobberfargen her har jeg bare fått så letterlig mye komplimenter for, og den kler så godt som alle. Bare vent til jeg blir litt brun, du!

 

Øyne: Inglot eyeshadow #606 #330. Og bare littegrann maskara!
Bryn: Mac brow pen Spiked.
Lepper: Inglot lip liner #855, inglot sleeks cream #91.

So simple.

girleeeyDet går litt i tut og kjør om dagen, så jeg rekker ikke ta så mye bilder da. Men i dag tok jeg dette veldig greie bildet på dass under StartupDay på Sentralen.

Jeg har brukt Maybelline sin Master Graphic eyeliner, som jeg vant i konkurransen deres. #facesofNY Og shit, den var bra ass!! Kjempepresis og svart! Men vi får se hvor lenge den varer. Min erfarng er at tusjlinere tørker fort ut.

 

Btw: Leppene er Mac lipstick Candy Yum Yum!

those limited editions

Jeg gråter over at denne leppestiften er limited edition. Hvis NOEN har den, og ikke bruker den, så vil jeg gjerne kjøpe den av dere!!!! Jeg kjøpte denne før jeg var klar over disse kolleksjonene MAC gir ut hver eneste måned. Litt blandede følelser angående de der, skal jeg være ærlig. Hvis man finner noe man virkelig liker, og vil bruke de masse, så bare plutselig er de tomme, og det er umulig å finne den igjen. First world problems. Jeg skjemmes, ok?!

Dette er Pander me, fra Mac. Og Taupe fra Mac er den jeg til nå synes er likest. Men hvis noen har tips til hvor jeg kan få tak i en ny, så tar jeg gjerne i mot! Desesperado!!!Øyne: Inglot shadow #563 #330 #30 #12(det fine skimmeret på midten av lokket).
Bryn: MAC brow pen Spiked.
Lepper: MAC Pander me lipstick.

 

aprilsnarr

Det er påskeferie. Det er blå himmel og sol, og jeg er i Kristiansand!!! Jeg blir så glad av å se litt farger, og spesielt på meg selv, så hipp hurra for blått, rosa og leopardmønster!! Aprilsnarr!!!! Tulla, jeg mente alt jeg sa. Ingen har lurt meg i dag, og jeg har ikke lurt noen heller! For en tragedie :(

Jeg har forresten sett mye av sånn her typen negler som kalles negative spacing. Det kan bli ganske kult, men jeg er ikke helt fornøyd med valg av farger og plassering. I og med at geleneglen i seg selv er brun, så så det litt ut som det var den ekte fargen på neglen. Litt ekkelt egentlig. Haha! En annen variant i morgen da kanskje!Negler: Isa Dora #624 babt blue.
Lepper: MAC Candy yum yum.
Øyne: MAC Haute & naughty too black mascara.
Bryn: MAC brow pen Spiked.
Hud: Solpudder fra Sephora og foundation fra Inglot.

en hårete fersken

Jeg kan gjerne være den første til å si at det er dritvanskelig å ha hendene med på bildet, når man skal ta selfies!! Poenget her er at jeg liksom skal vise frem de nye neglene som Siri har laget på meg!! Dette er første gang hun gjorde forlengelse på ti fingre, og det tok bare 5 timer!!! Hahaha, det er jo ingenting! Men hun må øve seg, så hun kan bli raskere, derfor kan man gjøre det billig hos henne(hinthinthint)!

Men sminken her da! Jeg vil ha vår!! Og om ikke været skal gi meg det, så får jeg gi det til meg selv. Ferskenfarger og gullskimmer for alle penga. Pluss, til og med en liten oransje vinge! Ikke værst.

Øyne: Inglot eyeshadow #330 #407 #15. Inglot gelliner #76 og #80 blandet. Falske vipper fra Inglot #70.
Bryn: Mac brow pen Spiked.
Lepper: Inglot AMC lip pencil #12. Inglot sleeks cream #100.

queen rouge

Å sjonglere hundre millioner ting på en gang, er visst ikke så lett likevel. Spesielt når jeg vil gjøre alle tingene av god kvalitet også. Dessverre, er bloggen det prosjektet som først blir nedpioritert. Nå er jeg litt back on track, kanskje. Men jeg skal nok innrømme allerede nå, at intensiteten og hyppigheten av innlegg her på bloggen ikke vil være optimal de neste to månedene. Men jeg skal gjøre så godt jeg kan. Det er tross alt nyttårsforsettet mitt!GLOSSY, røde lepper er noe av det fineste jeg vet. Spesielt denne fargen fikk tennene mine til å se veldig hvite ut. Hurra!!

 

Øyne: Inglot gelliner #77. Loreal double extension maskara.
Bryn: Mac brow pen Spiked.
Lepper : Yves Rocher lip gloss duo Rouge Coquelicot

the bronxHer har jeg prøvd å lage min versjon av The Bronx Look i Maybelline NY sin konkurranse. Aller helst skulle jeg hatt en enda sterkere rosafarge, men det har jeg faktisk ikke!!! Kanskje jeg bør gjøre noe med det nå til våren?

 

Øyne: Inglot gelliner #77, eyeshadow #30 #363.
Bryn: MAC brow pen Spiked
Lepper: Inglot lip liner #858, Body shop leppestift #59.

 

#inglot #inglotnorge #makeup #makeupinspiration #sminke #sminkeblogg #sminkeinspirasjon #eotd #fotd #mua #makeupartist #lashes #brows #mac #maccosmetics #maybelline #thebronx #maybellinenorge #facesofNY

bronse + blå

Inglot sin øyenskygge #606 har faktisk førsteplassen på pallen over beste og fineste øyenskygger! Jeg brukte den så latterlig mye i sommer, og den er bare så fin til vinteren også!! Perfekt! Men hallo, i morgen er det jo SMINKEFRI TORSDAG. Da skal jeg gå for el natural look, and no more false lashesss!

 

Øyne: Inglot eyeshadow #606 #30 #609 #378. Inglot false lashes #70
Bryn: MAC brow pen Spiked.
Kinn: Inglot sparkling dust #03, Inglot HD Sculpting Powder 502
Ansikt: Inglot AMC foundation #MW100
Lepper: Inglot lip liner #858

 

#inglot #inglotnorge #makeup #makeupinspiration #sminke #sminkeblogg #sminkeinspirasjon #eotd #fotd #mua #makeupartist #lashes #brows #mac #maccosmetics

rosabloggpost

Jentene i klassen skal ha byttedag, og nesten alt jeg samlet sammen for å bytte bort er rosa!!! Underbevisstheten min har tydeligvis fått det for seg at rosa ikke er min farge i det hele tatt. Denne lange kåpen fra Fretex i Haugesund skal jeg selvfølgelig aldri kvitte meg med, fordi den er jo helt vidunderlig. Men nå tenker jeg at kanskje ikke rosa er en så dum farge til meg likevel. Plutselig frister det ikke å bytte bort alle de rosa klærne. First world problems...... (klærne skal ut altså, men så får jeg kanskje med noe annet rosa hjem???) BYTTEDAG FTW

 

Øyne: Inglot eyeshadow #433, 330, 392. Inglot AMC eyeshadow #34. Inglot kohl pencil #05. Loreal double extension maskara.
Bryn: MAC eye brows crayon Spiked.
Kinn: NARS blush New Order.
Lepper: Oriflame Dusky Nude. 

 

#inglot #inglotnorge #makeup #makeupinspiration #sminke #sminkeblogg #sminkeinspirasjon #eotd #fotd #mua #makeupartist #lashes #brows #kunbrukt #secondhand #nars #mac #maccosmetics #oriflame #pink #fretex #tradeday #byttedag

2014/2015

Jeg har glemt å vise hvor fin jeg var på nyttårsaften! Og vil bare benytte muligheten her og nå til å takke Rikke for at jeg kunne kjøpe denne vidunderlige kjolen av deg. Så bra at du fikk beslutningsangst og gikk berserk på Zara. Det varmet et hjerte som kun kjøper brukte klær. Den luktet nesten ikke svette i det hele tatt :)

 

Alt fra Inglot
Øyne
: AMC Pure Pigment Eye Shadow 14, eyeshadow #330 #363 #378, Kohl Pencil #03, Gelliner #77, False lashes #70,
Lepper: AMC Lip Pencil #16.
Kinn: Blush #33, Sparkling dust #03.

 

#inglot #inglotnorge #makeup #makeupinspiration #sminke #sminkeblogg #sminkeinspirasjon #eotd #fotd #mua #makeupartist #lashes #wingedliner #newyearseve #brows #ceciliemelli #zara #kunbrukt #secondhand

hits