go to

En absolutt go-to look + orange negler.
Jeg har visst ikke gått all in for halloween i år... Men jeg har enda en uke på meg!! RASKA PÅ HENRI!!!
Iallefall én halloweenlook må jeg få laget. Man kan ikke bare være søt og pen hele tiden.

Øyne:
Inglot eye shadow #355 #363 #378 #606 #609
Inglot AMC pure pigment eye shadow #24
Inglot gel liner #77
Inglot long and curly marcara.
Ardell lashes Demi Black.

Bryn:
Mac prow pen Spiked.
Inglot brow gel liner #19

Lepper:
Inglot AMC lip pencil #16
MAC Cremesheen Glass Softly Lit.

Hud:
Inglot AMC foundation LC400
Inglot sculpting powder #501 #507
Inglot sparkling dust #03

Negler:
Inglot nail enamel #979

black swan 437Jeg hadde så dårlig tid denne dagen, at jeg kunne ikke gi stor innsats til bra bilder av dette. Men jeg tok i hvert fall to, og her er de. Jeg gleder meg til å kjøre denne kålsvarte leppestiften i en litt mindre pyntet stil, goth all the way. Comin'up!

Øyne:
Inglot gel liner #77
Revlon lashes.
Inglot eyeshadow #609
Inglot long and curly mascara.

Bryn:
Inglot brow gel #19
Mac brow pen Spiked.

Lepper:
Inglot mtte lipstick #437

så like, og så forskjellig

I midten her har vi Yasmin, min flotte bff. De to på siden er hennes storesøstre, som har vært litt mammaer også i oppveksten. På lørdag besøkte de meg alle tre, og det som var så søtt å se, er at nå er Yasmin blitt litt mamma tilbake til dem. Alle tre er litt mammaer for hverandre. Litt rørende egentlig. Yasmin er jo faktisk blitt ordentlig mor også(MILFFFFFFF), så det hele var bare veldig fint. De backer hverandre.

MAMONA(HELT TIL VENSTRE):
Øyne:
Mac paint pot Painterly
Inglot eyeshadow #330 #363 #378
Inglot Kohl pencil #03 som base.
Urban Decay Moondust Vortex.
Inglot long and curly mascara.
Inglot false lashes #74

Lepper:
Nyx lip pencil Sexy Brown.
Mac lipstick Cherish.

MIRIAM(HELT TIL HØYRE):
Øyne:
Mac paint pot Painterly.
Inglot eyeshadow #330 #363 #378
Inglot kohl pencil #03 som base.
Inglot amc pure pigment eyeshadow #41

Leppene var hennes egen leppestift, så I dunno!

BEGGE:
Bryn
:
Inglot brow gel #19

Hud:
Inglot undereye concealer #92
Inglot YSM foundation #48 #46 #50
Inglot sculpting highlight powder #503
Sephora matte bronzing powder.
Mac blush Springsheen.
Inglot sparkling dust #03

 

Jeg sminket de alle tre, men da jeg skulle sminke Yasmin, stakkar, var jeg nok rukket å bli litt full altså. Jeg skal innrømme det. Slitsomt å være yngst og sist, kan jeg forestille meg. Men sånn er det! Fikk grei betaling da, evigvarende spandering av Aperol Spiritz på byen! Yeahooo!

PS: Yasmin fikk bare slengt på litt av det samme som de andre. + Samme vipper som Mamona. HEEEHE

Kos og klem Henri

 

en liten tragedie

Noe litt kjipt har skjedd. På disse bildene under, så kan dere ikke se gulvet. Men bare stol på meg når jeg sier at det er ganske rotete. Og i alt rotet så sker det alltid uhell. Gårsdagens uhell var at kameraet mitt falt i bakken, fra et sted jeg ikke en gang vet. Plutselig sa det pang, og der lå det. I to deler. Og linsa er knekt, så signalene er helt tullete. Kan ikke forklare det, men det er heller ikke interessant for dere. Men jeg har jo iPhone 6, takk og pris, så nå kommer det masse telefonbilder.

Men de får med seg litt detaljer da!! Denne lipglossen her er jo så fantastisk, men dessverre finnes den ikke i butikken lengre, fordi INGEN KJØPER DEN???? WHAT. Den er jo shitfin. Og på lørdag solgte jeg så sykt mange av denne glitterøyenskyggen. Det er første gang jeg prøvde den, men wow. I felt like a princess.

 

PS!!!!!!!!! På disse mobilbildene har jeg brukt et filter. Hørte at en blogger som heter Fotballfrue ble busta for å redigere bildene sine. Det er jo ganske vanlig i disse dager, men bare for å være på den sikre siden. LOL

 

Alt fra verdens beste INGLOT <3

Øyne:
Eyeshadow keeper
Eyeshadow #330 #378 #363 #156.
AMC eye shadow pigment #82
Long and curly mascara.

Bryn:
Brow gel liner #19

Hud:
AMC foundation LC400
Sculpting powder #505
Blush #21

Lepper:
Sleeks #44

 

#mua #makeup #beautyblogger #bblogger #sminkeblogg #sminke #inglot #inglotnorge

purr purr

Dette blir det siste dere ser av sommerbrynene. En så mørk look på meg, kler egentlig ikke så lyse bryn. Så joda, jeg synes egentlig at det ble kult med så mørk og kraftig lilla smokey eye. Men jeg kjenner også, at nå kommer høsten, og da er det også på tide å gjøre noe med fargeskalaen i trynet. Så i kveld har jeg fått gjort litt høstprepping. (og da snakker vi Depend "permanent" brynsfarge, som man må gjenta annenhver uke...)

Anyways.... her er divaen!Øyne:
Inglot eyeshadow #40 #330 #378 #363
Inglot amc pigment eyeshadow #33
Inglot star dust #112
Inglot gel liner #77
Inglot false lashes #74

Bryn:
Inglot brow gel liner #12

Hud:
Inglot amc foundation LC400
Inglot blush #125

Lepper:
Mac lipstick Cyber

Negler:
Inglot nail enamel O2m #508

the must have

Min siste obsession er å bruke Inglot sitt Sparkling dust, bare...all over the place. Skulle tro jeg hadde brukt denne produktet til øyenskygge før, men det har jeg faktisk ikke. Derimot kan jeg love at jeg kommer til å gjøre det mye fremover! Wow, for et must have-produkt!!

Øyne: Inglot eyeshadow #330 #378 #363 #606. Inglot sparkling dust 03. Inglot gel liner #77. Sephora liquid liner blå. Inglot false lashes #74. Max factor Masterpiece maskara.
Bryn: Inglot brow gel #12 og #19.
Lepper: Inglot lip liner #855. Mac lipstick Velvet Teddy.

o-live

Har dere prøvd de nye brow gel linerene vi har fått inn på Inglot? Hvis ikke: LØP OG KJØP. De er helt fantastiske. Jeg er så fornøyd. De sitter kjempegodt på, og er jaggu ganske rimelige. 180 kroner.

Første gangen jeg prøvde de, testet jeg hvor godt de satt. Jeg gikk med dem en lang dag, og de satt perfekt. Når jeg skulle fjerne sminke, prøvde jeg også å gnikke på de og ta vann på de for å se hva de tåler. Jeg måtte gnikke ganske hardt før det svertet utover, og det virket heller ikke som om vann gjorde noe forskjell. Hurra!
Her har jeg brukt en ganske mørk farge da, men jeg liker egentlig at brynene mine er ganske mørke + jeg blir veldig mørk i håret på høst og vinter. Så nummer 19 er nok en farge jeg vil bruke mye. Og nummer 12 som er litt lysere, og ser mye mer naturlig ut. Den kommer jeg nok til å legge ut bilde av seinere!Det er litt rare farger på disse bildene. Egentlig skal alt være noen toner varmere. Leppestiften er feks mye mer brun enn den ser ut til. Just sayin.

Alt fra Inglot <3
Øyne: Eyeshadow #419 #49 #330 #363 #326. Eye and lip pencil #89(som svart base for skyggene). AMC eye shadow #84. Falske vipper #70N.
Bryn: Brow gel liner #19.
Hud: AMC foundaton #MW101. Under eye consealer #96. Sculpting powder #505. Blush #21.
Lepper: Lip pencil #17.

pink n orange

Sjoohei hvor det går!
Øyne: Inglot eyeshadow #330 #363 #378 #606 #605. MaxFactor Masterpiece maskara. Inglot gel liner #77. Revlon lashes.
Bryn: Anastasia Brow Wiz Taupe.
Lepper: Dior Addict Lipgloss Exquis.
Kinn: The Balm Bahama mama. Inglot sparkling dust #03.

gullbryn

 

Jeg sminker meg litt anstendig for tiden altså, men jeg klarer av og til å lure inn små elementer som gjøre det hele litt utenom det vanlige. Gullbryn, hallo, nå har det tørna.

Øyne: Inglot gelliner #94. Gazel loose eyeshadow, som jeg fikk i #glossybox.
Bryn: Inglot AMC eye shadow #37 blandet med Duraline.
Lepper: Inglot lipliner #855. Inglot lip pencil #16.

algo azul

HAlllaaaa!! Dagene flyr, det kan man trygt si. Jeg har jo som mål å legge ut minst to innlegg i uka på denne bloggen, og nå er det helt på kanten til at jeg bryter løftet mitt. Skjerpings altså.

Men jeg har gått imot det jeg pleier. Nemlig å fremheve mine blå øyne. I stedet har jeg lagt verdens fineste blå øyenskygge i bøtter og spann på lokkene mine, og gjort øynene mine grå. Men det var fint likevel synes jeg. Blå er tross alt en av mine mange yndlingsfarger!Jeg startet med å legge svart gelliner over lokket, der jeg skulle ha den blå øyenskyggen. Fordi den kommer veldig mye bedre frem dersom man legger den på et mørkt underlag. Jeg har også brukt litt Duraline fra Inglot, som er en slags olje man kan blande sammen med løse øyenskygger. Den og gjør at blåfargen kommer maksimalt frem.

Så må jeg bare si jeg blir oppriktig lykkelig av å begynne å bruke litt godt med solpudder igjen altså. Jeg føler meg 100 ganger freshere! SOMMER KOMMER!!!

 

Øyne: Inglot eyeshadow #330 #363 #378 #428(blåfargen). Duraline fra Inglot. False lashes #74 fra Inglot.
Bryn: Mac brow pen Spiked.
Lepper: Inglot AMC lip pencil #16.
Hud og kinn: Inglot AMC foundation #MW100. The Balm Bahama Mama. Vie en Rose highlighter fra Chaos.

tikka de perlesVesten møter østen, eller noe sånn... Jeg kjøpte disse perlene på Visage ved Youngstorget, og ante egentlig ikke hva jeg skulle med dem. Men visste at noe fint skulle det bli!! Perler er, og blir, elegant uansett hvordan man vrir og vender på dem. Så blir det spennende å høre dommen når jeg tropper opp på et eller anna utested i Oslo i kveld.
GOD LØRDAG ALLE SAMMEN!

 

Øyne: Inglot eyeshadow #330 #30 #363. Inglot body sparkles silver. Inglot body pigment #03.
Lepper: Urban Decay lipstick Naked2, Inglot AMC lip pencil #16.
Kinn: Inglot blosh #33. Caos makeup highlighter Vie en rose.
Bryn: MAC brow pen Spiked.
Tikka (perlene) er fra Visage makeupstore ved Youngstorget.

zodiacHardt arbeid lønner seg!! Jeg har jobbet gjennom Ut:studentbyrå for både Statoil og TeliaSonera og vunnet litt(endel) Universalgavekort. De er litt umulige å bruke "fornuftig". For eksempel kan man ikke kjøpe mat, eller betale telefonregninger med dem. Man må liksom bruke de på tull! (Litt bittersøtt egentlig!) Men jeg shopper jo ikke klær, så jeg gikk innom Urban Decay på Steen og Strøm, og svei av litt på sminke i stedet.
Jeg har forresten gått over til vintertrynet nå, og farget brynene. Jeg kjenner meg selv mer igjen sånn her. Haha, hei lenge siden sist!!

 

Øyne: Urbay Decay eyeshadow Zodiac. Inglot eyeshadow #363 #330 #30. Makeup Store eyedust mercury. Inglot kohl pencil #05. Loreal double extension maskara.
Bryn: (hohohoho farge fra Depend, brunsvart) MAC brow pen Spiked.
Kinn: Caos makeup highlighter Vie en rose.
Lepper: Urban Decay lipstick Naked2.

classic night time

Her kan dere se hvordan heile trynet så ut på lørdag da jeg også gikk med mine favoritter på leppene. Og nå skal jeg faktisk benytte muligheten til å erkjenne noe. Denne blusen/jakken jeg har på bildene.... den har jeg kjøpt ny på Monki. Det høres kanskje ikke så sykt ut, men det er faktisk det første plagget jeg har kjøpt i butikk siden sommeren!!!!!!!! I veldig lang tid har jeg #kunbrukt brukte klær. Men denne jakken så jeg på en jente i bursdagsfesten til min venninne, og i ettertid klarte jeg å spore opp hvor den var fra. Og jeg har faktisk nå gått til innkjøp av denne utrolig fantastiske saken. AMMAGASH! Monki er heldigvis ikke den verste butikken man kan kjøpe fra.

 

Øyne: Inglot eye shodow #330 #609 #378. Inglot body sparkles #71
Bryn: MAC brow pen Spiked, Inglot eye shadow #378
Kinn: Caos makeup highlighter Vie en rose. The balm Bahama Mama.
Lepper: Inglot lipliner #855, Inglot AMC lip pencil #16.

 

#inglot #inglotnorge #makeup #makeupinspiration #sminke #sminkeblogg #sminkeinspirasjon #lotd #fotd #mua #makeupartist #nude 

øyne som matcher

Jeg har flyttet til Vika fra Alexander Kiellands plass. På bare en dag, takket være mine veldig fantastiske venninner. Jeg som har sluttet å trene på treningssenter fikk ihvertfall kjenne godt på det i går. Hele kroppen var som gele, og det var drittungt å bare ta et glass vann opp til munnen. Altså også veldig tungt å sminke meg, høhøhøhø. Derfor tar jeg en #throwbacktuesday i dag til sommeren på Inglot Sørlandssenteret da jeg og Marte matchet med dette vidunderlige og superpopulære pigmentet! 

 

Øyne: Inglot AMC eye shadow #86. Eye shadow #378 #330. Jeg har falske vipper #70.
Lepper: Inglot AMC Lip pencil Matte #22. Sleeks lip gloss #29

 

#inglot #inglotnorge #makeup #makeupinspiration #sminke #sminkeblogg #sminkeinspirasjon #eotd #fotd #mua #makeupartist #lashes #brows #glitter

blodig gullalvorShit, nå må jeg pump it up! Plutselig hadde jeg altfor mye å gjøre, så ble Pudderdåsa nedprioritert. Sånn kan vi ikke ha det her på bloggen. Så her kommer mitt lengste innlegg hittil, med hele FIRE bilder. Holy moly. (Må ikke bli overkill heller. Tricky kunst det her å blogge ass.) Forresten, den frekke skreppa med diamant i øyekroken er min daværende sjef på Inglot Strømmen. Disse bildene tok vi før Strømmen Awards, der vi ikke vant en dritt. Vi var ikke nominert heller. Men det var gøy likevel.

 

Øyne: Inglot: Eyeshadow #606 #378. Gelliner #77. Falske vipper #74.
Lepper: Inglot lip liner #855, AMC lip pencil #16.

 

#inglot #inglotnorge #makeup #makeupinspiration #sminke #sminkeblogg #sminkeinspirasjon #eotd #fotd #mua #makeupartist #lashes #brows #liner #gelliner #goldmakeup #strømmen #strømmenstorsenter #strømmenawards

gulltuttifruttiDuraline fra Inglot er et genialt og allsidig produkt. Man kan blande det med hvilken som helst øyenskygge, og du får flytende eyeliner. Du kan bruke det sammen med pigmenter. Du kan gjøre en gelliner fuktig igjen dersom den er blitt litt tørr eller dersom du vil gjøre det enda lettere å legge en perfekt vinge. Så kan du bruke den som "lim" for å få glitter til å feste seg godt på lokket. Ta-dah!! Og nei, det drysser ikke heller!

 

Alt fra INGLOT
Øyne
: Body Sparkles #57, eyeshadow #378 #363 #330, false lashes #74, Duraline
Bryn
: Eyeshadow #378 #363
Lepper: AMC Lip Pencil #19, Sleeks Cream Lip Paint #91

 

#inglot #inglotnorge #makeup #makeupinspiration #sminke #sminkeblogg #sminkeinspirasjon #glitter #eotd #fotd #mua #makeupartist #lashes

 

glittah fo evahPartysesongen er ikke helt over da!! Eller vent, det er alltid partysesong etter min mening. Til og med nå som jeg har hvit måned! (ut februar!!!!! shitman)

 

Øyne: INGLOT Body Sparkles silver

 

#eotd #sminke #sminke #sminkeblogg #sminkeinspirasjon #makeup #makeupinspiration #beautyblog #inglot #inglotnorge #glitter #partymakeup #glittereyes

 

ridderfredagPrøvd å matche litt da. Denne kongeblå fløyelsgenseren med middelalderfølelse kan man liksom ikke unngå å elske. Den er faktisk også varm. Kjøpt på Episode i Amsterdam. Strømpisene har jeg kjøpt på HM før valget om å kun kjøpe brukt ble tatt. Litt glitter om dagen, gjør godt for magen(og alt annet i livet).

 

Øyne: Inglot eyeshadow #606 #426, Loreal double extension maskara.
Lepper
: Inglot slim gel #49
Kinn: NARS blush Luster, Inglot Sparkling dust #03
Bryn
: Anastasia Beverly Hills brow wiz.

 

 

#inglot #inglotnorge #sminke #makeup #makeupinspiration #sminkeinspirasjon #skjønnhet #eotd #fotd #loreal #nars #anastasia #anastasiabeverlyhills

prinsesse
hits