those lashhhesSiden første møte med de falske vippene #74S fra INGLOT, har vi elsket hverandre. Jeg ser for meg et langt liv i kjærlighet sammen. De er så myke, og veldig lette å sette på. De slipper aldri taket på kantene. Perfekt lengde. Man kan nesten lure folk(ihvertfall menn) til å tro de er ekte! Det finnes mange vakre vipper å ta av, men det er noe spesielt med disse!

#inglot #inglotnorge #falselashes #brows #naturalmakeup #sminke #sminketips #sminkeinspirasjon #makeup #makeupinspiration # lips #eotd #fotd #summermakeup

blond og varm
cut that creaseJeg prøvde meg på min FIRST EVER cut crease! Jeg føler at jeg i det siste har kjørt litt standardløpet i sminkeveien og det plager meg litt. Så jeg har bestemt meg for å prøve flere ting jeg egentlig ikke kan. Og fordi jeg er evig optimist, har jeg jo selvsagt troa på at resultatene blir dritbra!

Her har jeg brukt matt hvit øyenskygge fra INGLOT til å dekke hele lokket. Så har jeg brukt INGLOT kohl pencil i svart til å lage globallinjen. Denne er veldig lett å duse ut og lage jevn, samtidig som den gir av veldig mye farge og sitter kjempebra på. Jeg har brukt min all time favorite blå øyenskygge,  #428 fra inglot, til å legge langs vippekanten både oppe og nede.

Den virkelige utfordringen er å gjøre begge globallinjene like, så det er symmetrist. Det er kanskje en grunn til at jeg ikke tok noen bilder rett forfra. Haha, neida, det ble ikke så værst, men det krever litt konsentrasjon og det nytter ikke å gjøre i en fei.

 

#makeup #cutcrease #sminke #sminkeinspirasjon #inspirasjon #skjønnhet #lashes #inglot #inglotnorge

blomster og vipper
vampyrprinsesse
leoDen ene halloweenfesten jeg var på i år(jada, jeg blir alltid invitert til så mange vettu!) kledde jeg meg ut som leopard. Nei, ikke så veldig originalt, men likevel, man får litt mer oppmerksomhet enn de med skrikmaske eller b-gjengen med like t-skjorter.
Jeg så mange tutorials på youtube, men ingen som var helt som jeg ville. Så det ble egentlig min egen versjon, med en mix av innspill fra alle videoene. Det som hjalp litt greit på helheten, er at jeg har så latterlig mange klær med leopardprint. Og det er litt gøy, i og med at jeg kun kjøper brukte klær!

I ansitet har jeg brukt Inglot AMC foundation i en veldig mørk farge, og en som er litt for lys for meg.
Prikkene er laget med en brun/orange øyenskygge, med litt bronse oppå, så har jeg brukt INGLOT sin mørkebruke gelliner til å ramme inn prikkene.
Nesen, værhårene og munnen har jeg tegnet med INGLOT gelliner i svart.

 

#inglot #gelliner #sminke #halloween #leopardsminke #leopard #makeup #cheetahmakeup #halloweenmakeup

henriette wulff

Velkommen! Det er jeg som er Pudderdåsa.
Ta kontakt på mail: henriettewu@gmail.com
Eller legg meg til som venn her!

 

Jeg er selvlært makeupartist og jobber på INGLOT.

Bloggen er hovedsaklig opprettet for å fortsette å motvere meg selv, og videreutvikle mine sminkeevner. Jeg har ikke alltid hatt en stor interesse for skjønnhet og sminke, men har de siste årene forstått at det kan innebære så mye mer enn bare utseendefiksering. Man kan virkelig få være kreativ og se hvordan en strek eller en skygge kan totalt endre et uttrykk. Mitt motto er:


Man kan være så opptatt av sminke som man bare vil,
så lenge man ikke blir redd for å vise seg uten.

boo yah!

 

 

 

hits