house of lashes

Fikk denne gjengen på døra her om da'n: Siren, Iconic, Boudoir, Ice Queen(limited edition) og Featherette. De er faktisk helt fantastiske. Beltet som de er festet på er ikke så bredt heller, så man klarer å få det til å se fint ut uten å klippe de, selv om man må lime de på ganske langt inn mot øyekroken. Men de er veldig mørke da, så jeg tror ikke de vil se så fine ut uten eyeliner under.

Og apropos det at de er veldig mørke. Av og til ønsker jeg meg ikke å ha vipper som er så mørke og så iøyenfallende. Jeg skal vise i et innlegg seinere, der jeg synes helheten i sminken var finere uten de falske vippene.

Da jeg bestilte tenkte jeg ar jeg måtte kjøpe noen som gjorde litt mye ut av seg, siden jeg har så mye fra før av. Men nå tenker jeg, siden kvaliteten er så god, ønsker jeg meg faktisk et par som er ganske nøytrale også. Men det får jeg vente med. Toll og frakt og alt mulig ble søren meg dyrt til sammen.

 

goth halloween

Dette er kanskje min dårligste halloween til nå. Jeg pleier å gjøre masse greier i forkant, og øve og tenke på hvordan jeg skal kle meg ut, men i år kom dagen så fort! Jeg hadde ingen plan før dagen før, og jeg er jo også litt sta på en ting: Jeg skal aldri kjøpe noe nytt til kostyme. Jeg skal alltid bruke det jeg finner i klesskapet mitt. Fordi der finnes det nemlig mye rart. Og masse gøy.

Jeg skulle egentlig ha røde linser og vampyrtenner også, men jeg klarte det ikke! Så sykt vanskelig. Så måtte gi opp drømmen om å være vampyr, og heller bare være goter. Sånn edde vettu. Men det jeg faktisk hadde, men som jeg ikke fikk bilde av, er tre blå rotfletter som min venninne lagde på meg! Det ble dritkult, men jeg rakk aldri ta bilde av de. Kommer til å gjøre det igjen snart tror jeg.

Men nå har jeg sett så utrolig mye fett rundt forbi, så til neste år! Da skal jeg ta av. Merk mine ord.

Øyne:
Mac Paint Pot Paintery.
Inglot gelliner #77 (som base under skyggen og som liner.)
Inglot eyeshadow #363 #378 #428 #450
Inglot long and curly maskara.
House of lashes Iconic.

Bryn:
Inglot brow gel liner #19.
Mac brow pen Spiked.

Lepper:
Inglot gel liner #77.
Inglot matte lipstick #437
Inglot lipstick #229

Hud:
Inglot HD primer Pink.
Inglot AMC foundation LC300
Inglot sculpting powder #501 #507

Så kan jeg jo nevne, sånn helt til slutt her, at jeg klesja på noe greier på denne vampyren også da! Rundt øynene hans, har han samme leppestift som jeg har på leppene og samme røde øyenskygge som jeg har. Lyseste foundation og concealer + masse grå øyenskygge rundt om det hele. Ta-dah.
Shit så gul jeg blir i forhold! Haha.

Til neste år, dere. jepp.

hits