gul + l

Nå snakker vi vettu! I forhold til forrige bloggpost, så er dette virkelig farger jeg føler meg fin i. Jeg har alltid vært litt usikker på om jeg kler varme eller kalde farger best, men jeg vet at denne varme fargekombinasjonen alltid funker for meg. Dette med å finne undertoner i huden, både på meg selv og andre, synes jeg er kjempevanskelig. Noen ganske åpenbare, men det er så mange som kan gå begge veier. Sånn som meg selv. Noen ganger velger jeg kalde farger, og andre velger jeg en varm. Det kommer nesten an på dagsformen.

HEHE JA DER styrket jeg troverdigheten min som makeupartist jaa..... lol. (Pleier å bli bra altså!)

Øyne:
Inglot eyeshadow #335
Inglot brow shadow #563
Inglot AMC pure pigment eyeshadow #24
Inglot gel liner #77
Inglot long and curly mascara.

Bryn:
Mac brow pen Spiked.
Inglot gel liner #19

Hud:
Inglot Under eye concealer #97
Inglot AMC foundation LC400
NARS blush Laguna.
Inglot sparkling dust #03

Lepper:
NADA NOTHING NIX WOOOW

morill?

 

Denne looken føler jeg meg ikke fin i. Er det ikke rart?

Jeg elsker kombinasjonen av blå skygger med sølvglitter, masse vipper og bringebærlepper. Men jeg kler det ikke. Jeg lurer på om det er den blå skyggen som bare ikke passer til fargene i ansiktet mitt? Jeg liker jo å si at jeg passer alt, fordi jeg bare kjører på med alt og får det til å fungere. Men nå skjønner jeg faktisk at en bra laget look ikke ser like bra ut på hvem som helst. Spennende, faktisk! Jeg lærer mer og mer av å teste og øve.

Men dersom noen skulle lure på hva jeg har brukt, til tross for at jeg egentlig ikke liker looken på meg selv, så slenger jeg ved produktliste likevel.

Øyne:
Mac Paint Pot Painterly.
Urban Decay Electric palette: Gonzo, Fringe.
Inglot Body sparkles Silver
Inglot eyeshadow #330
Inglot Long and Curly mascara.
Inglot false lashes #70N

Bryn:
Inglot brow gel #19

Lepper:
Isa Dora Perfect Lipliner #42 Plum.
Inglot Lip Paint #58

 

Og ja, det er litt lilla på det høyre øyet mitt. heehhe... Bare ignorer det. Eller nei! Egentlig ser det ganske kult ut å ha to ulike øyen! ... OH HELLO NEXT LOOK!

enda en matt en

Kolleksjonen fra Giambattista Valli var jeg ganske treig til skaffe meg. Selv om jeg hadde skrekkelig lyst på den mørkeste Eugenie også, fikk jeg bare hjem Margherita. De gikk mildt sagt fort ut v butikkene. Men denne orange er virkelig fantastisk også. Og jeg elsker jo orange lepper, og jeg elsker de matte leppestiftene til Mac. Så jeg er happy! Og! Den er så lys at den passer inn i mine pastelldager! Mihihi.

Pastell 4 lyfeeeee!!

back on blogtrack

Jeg har fantastiske nyheter! Et vidunderlig menneske har donert en ny linse til kameraet mitt!! Det må jeg si veide veldig opp for den grusomheten som skjedde lørdag for to uker siden. Så NÅ er jeg back on blogtrack! Hurra! Noen nytt har inntatt samlingen min, så jeg må bare vise litt!

Nye koster bra Zoeva!! De er så gode og fantastisk pris. Sjeldent, spør du meg. Koster er ofte veldig dyrt uansett hvor man kjøper dem, men her får man virkelig i pose og sekk. Jeg kjøpte dem på Douglas i Bogstadveien. De pleier å gjøre noe veldig smart, nemlig å samle til kundekveld så alle kan føle seg litt VIP og kjøpe masse greier fordi det er 20 % på hele butikken. Selv smatt jeg bare innom, grabba med disse kostene og et kokosvann og stakk. Men takk Douglas!! Me happy.

Og denne dagen var jeg forresten sminket sånn her:Mer innlegg på vei! Adois!!

 

gyldig fravær

 

Det er faktisk litt hyggelig å se at det er noen som er inne og beøker bloggen min hver dag, selv om jeg ikke oppdaterer den. Jeg sa jo at bloggen måtte duge med litt mobilbilder inntill videre, fordi kameraet mitt gikk i stykker. Som om ikke det var nok... Forrige lørdag ble jeg ranet på åpen gate! Verdens feteste veske, med bankkort, førerkort, mobil OG et nøkkelknippe med 7 nøkler. Borte før jeg visste ordet av det.

Så jeg har verken kamera eller mobil. Jeg har prøvd å ta bilder med iPad, men nei. Det holder ikke standarden altså.

Jeg slenger med to bilder jeg rakk å legge ut på sosiale medier, men jeg rakk dessverre ikke å dele de hele bilderekkene her på bloggen. Så de er tapt for alltid. Buhu....

Sminket jo fine Michelle, som jeg hadde tenkt å vise masse mer av, men den gang ei!

MEN!!!! Jeg lurer på om det er noen her som har et godt tips til et bra objektiv til canon speilreflekskamera, som egner seg til å ta bilder av ansikter? :D

 

 

hvide klørHalla babes! Jeg fortsetter med mobilbildene mine, jeg. Har ikke fått fiksa kamera enda. Men denne mobben gjør jo en så fantastisk jobb, så hvorfor stresse?! *supersmiley!!* Skal ikke egentlig si så mye om denne looken, annet enn: skjekk den lange, slanke og deilige lineren!!!! Woho!

Øyne:
Mac paint pot Painterly
Inglot eyeshadow #330
Inglot AMC eyeshadow #41
Inglot body pigment #264
Inglot gel liner #77
Inglot long and curly maskara

Bryn:
Inglot brow gel #19

Hud:
Make Up Forever HD foundation N125
Too faced Chocolate de Soleil

Lepper:
Urban Decay Naked

Negler:
Inglot Nail Enamel #701

ss/aw

Som jeg skrev i et tidligere innlegg, har jeg nå byttet til høstbrynene. Her kan dere se forskjellen mellom naturlig farge og fargede bryn. Det er sikkert mange i hudpleier/makeupbransjen som grøsser av dette, men jeg farger bare brynene selv med Brunsvart fra Depent. Funker fett! Men må gjøre det 3.hver uke!!!..... hehe......

Med naturlig farge bruker jeg Inglot Brow gel liner #12, og nå, med farga bryn bruker jeg nr #19. Inglot brow gel liner er forresten det beste jeg har prøvd. Serr - i - øst.

På akkurat dette bildet, med de røde leppene, har jeg egentlig litt sommerlige øyne, men bare se for dere at nå er det faktisk høst. Og jeg vil gå med mørke øyne, og mørke lepper! Bare se på dette innlegget HER, så skjønner dere at jeg må gjøre det.

Det som faktisk er litt sykt, er at når jeg gjør det får jeg følelsen av å endelig se ut som meg selv igjen. "Sånn, nå er du rustet for høsten."

Hva liker dere best?? 

en liten tragedie

Noe litt kjipt har skjedd. På disse bildene under, så kan dere ikke se gulvet. Men bare stol på meg når jeg sier at det er ganske rotete. Og i alt rotet så sker det alltid uhell. Gårsdagens uhell var at kameraet mitt falt i bakken, fra et sted jeg ikke en gang vet. Plutselig sa det pang, og der lå det. I to deler. Og linsa er knekt, så signalene er helt tullete. Kan ikke forklare det, men det er heller ikke interessant for dere. Men jeg har jo iPhone 6, takk og pris, så nå kommer det masse telefonbilder.

Men de får med seg litt detaljer da!! Denne lipglossen her er jo så fantastisk, men dessverre finnes den ikke i butikken lengre, fordi INGEN KJØPER DEN???? WHAT. Den er jo shitfin. Og på lørdag solgte jeg så sykt mange av denne glitterøyenskyggen. Det er første gang jeg prøvde den, men wow. I felt like a princess.

 

PS!!!!!!!!! På disse mobilbildene har jeg brukt et filter. Hørte at en blogger som heter Fotballfrue ble busta for å redigere bildene sine. Det er jo ganske vanlig i disse dager, men bare for å være på den sikre siden. LOL

 

Alt fra verdens beste INGLOT <3

Øyne:
Eyeshadow keeper
Eyeshadow #330 #378 #363 #156.
AMC eye shadow pigment #82
Long and curly mascara.

Bryn:
Brow gel liner #19

Hud:
AMC foundation LC400
Sculpting powder #505
Blush #21

Lepper:
Sleeks #44

 

#mua #makeup #beautyblogger #bblogger #sminkeblogg #sminke #inglot #inglotnorge

pudderdåsa 4 president!

Neida, ikke så voldsomt. Men litt frimodig skal jeg faktisk være.

Denne bloggen er jo mitt nyttårsforsett for 2015. Tanken bak har hele tiden vært å motivere meg selv til å fortsette å utforske makeupverden, fortsette å sminke meg annerledes og nytt, ofte, og ikke bare til fest. Som de fleste venner vet, så har jeg ikke alltid hatt en stor interesse for sminke. Det hele startet faktisk med en tilfeldighet.

Min bestevenninne, Elise, er den flinkeste makeupartisten jeg vet, og hun jobbet som butikksjef på Inglot. Hun kom i en knipe i butikken ved juletider 2013, og lurte på om jeg kunne hjelpe til litt i kassa, finne frem produkter i skuffene osv. Hun vet at jeg er jevnt over en ganske hyggelig og omgjengelig person som lærer ting kjapt. Lite visste vi da at jeg faktisk skulle bli ganske flink.

Alt jeg kan har jeg lært av henne. Av å øve på henne, de andre i butikken og selvsagt meg selv. Jeg tror en av grunnene til at jeg har utviklet meg så mye som jeg har, er fordi jeg alltid har vært så ydmyk. Jeg har følt meg litt underlegen de andre på Inglot fordi jeg ikke har utdannelse, og dermed har jeg sugd til meg alt av læring. Alle tips, triks og generell kunnskap. Skygge her gir den effekten, highlighting der gir en helt annen. Så godt som ingenting kunne jeg for 2 år siden. Og jeg fortsetter enda å lære nye ting. Så sent som i sommer lærte Francis meg hva det er å bake. Det kan jeg lære dere også en dag.

Men det jeg egentlig skal si i dette innlegget, er at nå er det Vixen Blog Awards! Og det finnes en kategori som heter Årets Beautyblog. Den skulle jeg gjerne tenke meg å vinne. Det hadde vært stas. Og hvem vet, kanskje bloggen kan være nyttårsforsettet mitt for 2016 også!

 Så, om du synes at jeg fortjener å vinne, bli semifinalist, eventuelt du bare synes synd på meg og vil trøste meg med å nominere meg, kan du gå inn på denne LINKEN HER og fylle inn som jeg har gjort nedenfor. (jada, jeg har nominert meg selv, hehehehhehe flaut. Men tror det hjelper hvis mange nominerer meg.) 

purr purr

Dette blir det siste dere ser av sommerbrynene. En så mørk look på meg, kler egentlig ikke så lyse bryn. Så joda, jeg synes egentlig at det ble kult med så mørk og kraftig lilla smokey eye. Men jeg kjenner også, at nå kommer høsten, og da er det også på tide å gjøre noe med fargeskalaen i trynet. Så i kveld har jeg fått gjort litt høstprepping. (og da snakker vi Depend "permanent" brynsfarge, som man må gjenta annenhver uke...)

Anyways.... her er divaen!Øyne:
Inglot eyeshadow #40 #330 #378 #363
Inglot amc pigment eyeshadow #33
Inglot star dust #112
Inglot gel liner #77
Inglot false lashes #74

Bryn:
Inglot brow gel liner #12

Hud:
Inglot amc foundation LC400
Inglot blush #125

Lepper:
Mac lipstick Cyber

Negler:
Inglot nail enamel O2m #508

tromborg + matte leppestifter

 

Kjære alle tørre lepper.

Det er ganske mange kunder som kommer innom butikken(Inglot) og ønsker seg matte leppestifter, men sier at de har tørre lepper og det ser aldri fint ut på dem. Det kan både være litt uvandt å bruke matt leppestift, men også litt ubehagelig hvis man har veldig tørre lepper fra før av. Jeg er heldigvis ikke veldig plaget med dette problemer, da jeg til vanlig bruker mye fukt på leppene mine i form av gode lipglosser og lignende. Men nå når høsten nærmer seg, kommer jeg til å bruke mye mer matte og mørke leppestifter.

Så jeg vil gi dere et tips her på bloggen som jeg også pleier å gi til kundene mine, dersom de forteller om dette problemet i forhold til å bruke matte leppestifter. Når du starter sminkerutinen din, start med å smøre et godt lag med leppepomade eller noe med mye fukt i, og la det være på mens du sminker deg. Når du er helt ferdig med alt, utenom leppene, fjerner du det overflødige som ikke har trukket inn. Det kommer så klart litt an på hvor mye tid man bruker på å sminke deg, men jeg vil anbefale å ha det på 20-30 minutter. Så er leppene klare for å ha på matt leppestift en hel dag!

Og hvis det føles merkelig å gå med matte leppestifter, så går det an å bare ta bittelitt leppepomade helt innerst på leppene. Bare nok til at du ikke slikker deg på leppene, for DET blir ikke fint utover dagen.

Selv pleier jeg å bruke dette lille mirakelet fra Tromborg. Den heter Lip Cure, og jeg har kjøpt den på Douglas.

hits