loffen

Søndag er jo en av mine syv favorittdager. Men fordi min loffepartner #1 (Sarah, hjertet mitt savner deg så skrekkelig!!!!!) bor i Cape Town, er jeg stadig på utkikk etter andre som kan fylle den rollen midlertidig. Og jeg finner faktisk flere som gjør en god loffejobb.

Thomas, du er en flink søndagsloffer. Og Maria, du er også flink! 

Dette er forresten Maria. Og la meg fortelle dere en ting eller to om Maria. I likhet med meg, handler hun veldig mye brukte klær. Og i likhet med meg, har hun også en blogg. Hennes blogg handler først og fremst om klær, og det er veldig bra. Fordi hun har en fantastisk kreativ stil, og en kropp som kler klærne så til de grader! Jeg har jo en sminkeblogg, og er ganske tro mot den kategorien. Så i dag legger jeg ut bilder av Maria, av to grunner. 1. I likhet med meg hadde hun en fantastisk blomsterkjole på. 2. Jeg har sminket henne. Oh yes.

Og ja, seff skal dere få linken til hennes fantastiske blogg!!! (Hun ønsker å bli årets nykommer til vixen blog awards. I'm just sayin. KLIKK HER!!!!!!!!!!!Henriette:

Øyne: Kun maskara <3
Bryn: Inglot brow gel #12
Hud: Inglot amc foundation LC400. Sephora matte bronzing power. Nars lush Laguna. Inglot sparkling dust 03.
Lepper: Mac Koi Coral lipstick.

Maria:

Øyne: Inglot brow powder #563. Maskara.
Bryn: Inglot brow gel #19
Hud: Inglot amc foundation MW102. Sephora matte bronzing power. Mac Springsheen blush. Inglot sparkling dust 03.

 

Ja, jeg mener fortsatt at verden hadde blitt et bedre sted med gratis Inglot sparkling dust 03 til alle!

pastellshitt

 

 

No she didn't + Chinchilla = sant ♥Leppestifter fra Lime Crime: No she didn't og Chinchilla.

Begge to er litt rare hver for seg, men sammen.... sammen er de fine. De spiller hverandre gode. De backer hverandre. Komplimenterer hverandre. Utfyller hverandre.

rød blotter

 Like fort som sommeren kom i starten av måneden, kom høsten! Men jeg kjenner meg så klar for høsten. Hva enn den skulle bringe, så er jeg veldig forventningsfull. Det er en av mine favorittfølelser!!!!

 Ja, derav navnet på innlegget. Blikket mitt sier liksom litt: Hei barn vil du få gratis leppestift? Jeg har det inni denne jakken av lakk, kom og få! Og så boom! Litt sånn blotter-aktig jakke og. Men jeg lover. Helt påkledd under! Fra skulder til lår, så no worries!

 

Øyne:
Mac Paint Pot som base.
Inglot eyeshadow #330 #609. Browshadow #563.
Mac eyeshadow Expensive pink.
Inglot perfect length and define mascara.

Bryn
Inglot brow gel #12. (as usual)

Hud:
Makeup Forever HD foundation N125.
Inglot AMC foundation MW100
Sephora matte bronzing powder.
Mac Springsheen blush.

Lepper:
Flormar waterproof lipliner no.233.
Sephora cream lip stain 01.
Inglot undereye concealer #92 rundt kantene.

no she didn'tRydda litt her en dag(ja det helt sant!!) og fant denne bad boyen fra Lime Crime, No She Didn't! Den er nesten ikke brukt, må jeg innrømme. Grunnen? Den fremhever ikke akkurat det hvite i kjeften, kan du si. Sånn sett, en skrekkelig ugunstig blåfarge å ha rundt munnen. MEN, den ser likevel litt fet ut. Når man har lukket munn, eller bare litt sånn relaxed på gløtt, iført hettegenser med teksten The Temple Bar Drinking Team. Prikken over i'en ass.

akkurat hva jeg vil

På lørdag fkk jeg sminke dette fargesprakende ja-mennesket. Det var ganske gøy. Jeg fikk gjøre hva jeg ville. Fordi hun er så kul og har rosa hår, så tenkte jeg bare at....dette skal vi bare kjøre på med. ROSA HERSKER OVER VERDEN. Eller, så godt som i hvert fall.

Hun var tidenes ambassadør for meg da hun rocket Oslo Trend seende ut som dette(!!!!!):

Vi fikk til og med tatt et "in progress-bilde". Det er altså veldig så greit å ha med bloggere å gjøre, når man blogger selv. Selvfølgelig må man avbryte arbeidet for å ta bilde. Dette er da tatt i Pudderdåsas profesjonelle salong, som faktisk kan forvandles til så mangt. Her vist frem som "sminkerommet".

Og Gud bedre så kul hun ble!!!!!!!!!!!!!!!!!! SE DA!

Og hallo! Se den highlighten! Jeg skal fortelle hvilken det er, slapp av! Dere kan alle få slike kinnben.

Øyne:
Mac paint pot som base.
Urban Decay Electric palette - Savage, Jilted, Urban.
Inglot eyeshadow #330
Liner: Inglot amc eyeshadow pigment #24 blandet med Duraline.
Inglot perfect length and define mascara.

Bryn:
Inglot brow gel #12.
Urban Decay Electric palette - Savage, Jilted, Urban.
Urban Decay heavy metal glitter Junkshow.

Ansikt:
Inglot mattifying under makeup base.
Ingot Under eye concealer #92.
Inglot AMC foundation MW102.
Inglot sport stage studio powder #303.
Sephora matte bronzing powder.
Inglot sparkling dust #03 (dette er roten til fred på jorden, det er jeg sikker på!!)

Lepper:
Urban Decay Electric palette - Urban blandet med Inglot Duraline, som lipliner.
Make Up Store lipstick, som jeg ikke helt vet fargen på. Men du ser jo den er skikkelig lilla da. (hehe)

 

 

#makeup #sminke #inglot #mua #inglotnorge #mac #urbandecay #sephora #oslotrend #beauty #bblogger

frame the face

Ja, vær hilset alle sammen. Jeg har en stor nyhet:

Jeg har bestemt meg for å bli litt mer informativ om sminkekunnskapen min her på bloggen. Jeg har lyst til å vise litt mer hvordan jeg gjør ting, og forklare mer hvorfor jeg gjør det. Tross alt så jobber jeg jo også med sminke, og er ganske god på å lære bort også. Det er naturligvis lettere å gjøre ansikt til ansikt, men jeg skal prøve å forklare så godt jeg kan. Fordi en youtuber har jeg ikke blitt enda!

Så jeg har lyst til å begynne med å vise dere hvordan jeg sminker brynene mine. Jeg pleier å bruke brow gel fra Inglot, som koster 180 kroner. Den er helt fantastisk, og det finnes mange farger å velge mellom, så garantert en som passer til deg. Brow gel kan man bruke både dersom man har mye hår, og hvis man har lite hår. Du har også muligheten til å regulere hvor mye produkt du har lyst til å bruke. Det er med andre ord veldig lett å gjøre det naturlig, men man kan også lage veldig markerte bryn.

Dette bildet er da UTEN sminke på brynene, ikke sant!

Du trenger en skråkost, der du bruker produktet til å gjøre den helt spiss. Det kan du enten gjøre i lokket til brow gelen, eller på hånden. Start med å gre alle hårene oppover, så du kan se hvor hårene begynner å vokse. Det er her du ønsker å lage en skarp strek. Det gjør du langs hele undersiden. Og tegner spisst helt ytterst, og du kan bestemme selv om du vil gjøre de litt lengre enn de naturlig er.

Deretter kan du fylle inn brynet i "halen". Bakerst kan man ha det ganske mørkt og markert uten at det ser unaturlig ut. Til slutt bruker du kostens flate side til å smudge streken du har tegnet langs undersiden oppover. Hvis du vil ha de mørkere kan man ta på litt mer produkt, men trikset er å alltid dra produktet fra undersiden og oppover for et naturlig resultat. Fremfor å ha skarpe kanter rundt hele brynet. Det ser fort veldig unaturlig ut!Her ser dere forskjellen på med og uten sminke. Dette er kanske det produktet jeg synes er enklest å bruke. Anbefales!! Jeg har brukt farge nummer 12 fra Inglot. Passer veldig bra til blondiner og kommunefargede, som ikke vil ha for mørke bryn.

Tips: Dersom man vil ha enda mer markerte bryn, kan man gå over med en tyntflytende concealer(jeg anbefaler Inglot under eye concealer) rundt kantene, spesielt på undersiden av brynet.

korall overalt

Det er liksom nå, i august, at alle mine sommerinnlegg kommer. Men bedre sent enn aldri, har jeg hørt. I juli sa meterologene at det skulle bli tropevarme i august. Ingen, inkludert meg selv, kunne se det for seg. Men motherfucker, her er jaggu varmen!!!!! Og takk og pris. Dette er faktisk det året i mitt voksne liv, som jeg har bada aller mest i havet.

Men da kommer det altså enda et sommerinnlegg, om min favorittfarge.Øyne: Inglot eyeshadow #330 #609 #606. Inglot brow powder #563. Inglot gel liner #77.
Bryn: Inglot brow gel #12
Lepper: Mac Koi Coral.
Negler: Inglot nail enamel #355

Og for de som lurer: Den kjolen har jeg kjøpt på min favoritt vintagebutikk i Barcelona. Så den finnes det nok bare en av(jippi for meg!).

denne kombinasjonen

Et lite(men kjempebra!!!!) tips til siste innspurt på sommeren:
Inglot Color Play Lipliner #318 + Mac Cremesheen Glass Softly Lit!!!I'm just sayin.
Hilsen fra kontoret(Brygga på Tjuvholmen, og ja det var friskt i vannet!)

the must have

Min siste obsession er å bruke Inglot sitt Sparkling dust, bare...all over the place. Skulle tro jeg hadde brukt denne produktet til øyenskygge før, men det har jeg faktisk ikke. Derimot kan jeg love at jeg kommer til å gjøre det mye fremover! Wow, for et must have-produkt!!

Øyne: Inglot eyeshadow #330 #378 #363 #606. Inglot sparkling dust 03. Inglot gel liner #77. Sephora liquid liner blå. Inglot false lashes #74. Max factor Masterpiece maskara.
Bryn: Inglot brow gel #12 og #19.
Lepper: Inglot lip liner #855. Mac lipstick Velvet Teddy.

detaljer som glitrer

Da jeg var i spania kjøpte jeg dette glitteret, som jeg har på brynene, fra Urban Decay. Her har jeg også brukt det, men på en helt annen måte. Jeg elsker produkter med multifunksjon, eller som man ihvertfall kan gjøre multifunksjonell med litt kreativitet.

Men dagens viktige budskap, som vi alle må tenke på når kommunevalget nærmer seg: MER GLITTER TIL FOLKET!!! Hvem er det egentlig som har tenkt å sørge for det?!

 Øyne: Sephora liquid liner. Det var alt.
Øyenbryn: Urban Decay heavy metal glitter Junkshow. Mac brow pen Spiked.
Lepper: Urban Decay Naked 2.

nude

Det er ikke akkurat noen hemmelighet at jeg ofte sminker meg (veldig) mye, men det er også veldig ofte jeg sminker meg lite og faktisk ingenting. Det bare kommer ikke så ofte på bloggen. Men sannheten er at jeg liker meg selv veldig godt naturlig, samtidig som jeg elsker å se helt bonanza ut andre ganger!

Her har jeg ikke på noe øyesminke, ikke engang maskara, og jeg elsker det. Men litt hykler er jeg likevel da, fordi jeg har faktisk på en moderat mengde foundation, en del bahama mama og Velvet Teddy fra Mac!! Men hallo, jeg bruker ihvertfall ikke hårgele.Lepper: Velvet Teddy fra Mac.
Bryn: Mac brow pen Spiked.
Hud: Inglot HD foundation #75, Inglot AMC foundation MW101, Bahama Mama fra The Balm.

 

thats it y'all

sånn jeg tror universet egentlig ser ut

Haha, denne dagen hadde jeg på meg så latterlig mye foundation! Ikke så fint in real life, men greit på bilder. Inglot AMC #MW101, for de spesielt interesserte. Men hallo!! Går det ann at det finnes så fine farger på denne jorda?! Jeg mener: SE på disse fargene.Øyne: Inglot gelliner #88 som base for det lyseste partiet. Inglot øyenskygger #415 #439 #355 #480. Inglot gelliner #77
Lepper: Inglot Slim gel #51.

Resten husker jeg ikke! :D yooooloooooo

hits