o-live

Har dere prøvd de nye brow gel linerene vi har fått inn på Inglot? Hvis ikke: LØP OG KJØP. De er helt fantastiske. Jeg er så fornøyd. De sitter kjempegodt på, og er jaggu ganske rimelige. 180 kroner.

Første gangen jeg prøvde de, testet jeg hvor godt de satt. Jeg gikk med dem en lang dag, og de satt perfekt. Når jeg skulle fjerne sminke, prøvde jeg også å gnikke på de og ta vann på de for å se hva de tåler. Jeg måtte gnikke ganske hardt før det svertet utover, og det virket heller ikke som om vann gjorde noe forskjell. Hurra!
Her har jeg brukt en ganske mørk farge da, men jeg liker egentlig at brynene mine er ganske mørke + jeg blir veldig mørk i håret på høst og vinter. Så nummer 19 er nok en farge jeg vil bruke mye. Og nummer 12 som er litt lysere, og ser mye mer naturlig ut. Den kommer jeg nok til å legge ut bilde av seinere!Det er litt rare farger på disse bildene. Egentlig skal alt være noen toner varmere. Leppestiften er feks mye mer brun enn den ser ut til. Just sayin.

Alt fra Inglot <3
Øyne: Eyeshadow #419 #49 #330 #363 #326. Eye and lip pencil #89(som svart base for skyggene). AMC eye shadow #84. Falske vipper #70N.
Bryn: Brow gel liner #19.
Hud: AMC foundaton #MW101. Under eye consealer #96. Sculpting powder #505. Blush #21.
Lepper: Lip pencil #17.

another freak

God sommer alle sammen!

Jeg har så utrolig mye gøy og ny sminke nå! Jeg har vært på ferie, og shoppet endel nye ting + jeg har arvet masse av min bestevenninne! (Som er den personen som har lært meg det meste jeg kan om sminke!) Så det er så gøy å gjøre noe litt ekstra. Det er jo ikke akkurat sommerværet til å ligge og slikke sol, så da svetter jeg ikke bort all sminken heller. Hipp hurra for behagelige temperaturer!! JUHU

Jeg har prøvd Makeup forever sin HD foundation, etter å ha lest mye bra om den. Jeg er utrolig fornøyd! Den er ganske tynn i konsistensen, og dekker ikke alt for mye, men det trenger jeg ikke heller. Jeg synes den ser utrolig naturlig ut. Jevner og gir masse glød, akkurat som jeg liker det.Øyne: Urban Decay Electric palette(savage, freak, fringe). Urban Decay heavy metal glitter Junkshow. Inglot kohl pencil #03. Inglot false lashes #74.
Bryn: Mac brow pen Spiked.
Lepper: Mac Velvet Teddy.
Kinn: Nars blush Laguna. Inglot sparkling dust #03.
Hud: Makeup Forever HD foundation N125.

 

Har du prøvd denne foundationen?

pink n orange

Sjoohei hvor det går!
Øyne: Inglot eyeshadow #330 #363 #378 #606 #605. MaxFactor Masterpiece maskara. Inglot gel liner #77. Revlon lashes.
Bryn: Anastasia Brow Wiz Taupe.
Lepper: Dior Addict Lipgloss Exquis.
Kinn: The Balm Bahama mama. Inglot sparkling dust #03.

hits