inglot star dust

Jeg har sett overalt på sosiale medier at folk har prøvd de nye star dust skyggene til Inglot. Jeg har vært så utålmodig etter å få prøvd dem. Jeg jobber der tross alt! Jeg burde prøve de først! Men skoleprosjektet mitt har tatt så mye tid. Men i går var jeg endelig på jobb igjen i Bogstadveien, og dynket øyene i Inglot Star Dust #115. OH. MY. GOD.Det er det fineste jeg har sett. Jeg får ikke helt fargen frem på bildene, men den er litt champagnefarge i den. Jeg brukte litt duraline på lokket, og så bare prakket jeg på med masse glitter. Jeg fikk dette spørsmålet her en dag: Om jeg kunne velge at absulutt alle tingene jeg eide var i glitter, ville jeg da valgt det? Jeg er helt alvorlig litt usikker. Jeg tror faktisk jeg ville sagt ja.

Anyways:

Øyne: Inglot Star Dust #115. Inglot long for maskara. Inglot falske vipper #70. Inglot Duraline.
Bryn: Inglot eyeshadow #363 #378.
Lepper: The one and only: Inglot slim gel #51. Og den nye Inglot color play lipliner #318.

gullbryn

 

Jeg sminker meg litt anstendig for tiden altså, men jeg klarer av og til å lure inn små elementer som gjøre det hele litt utenom det vanlige. Gullbryn, hallo, nå har det tørna.

Øyne: Inglot gelliner #94. Gazel loose eyeshadow, som jeg fikk i #glossybox.
Bryn: Inglot AMC eye shadow #37 blandet med Duraline.
Lepper: Inglot lipliner #855. Inglot lip pencil #16.

Etterskudd

 

Dette er så lenge siden at jeg nesten ikke husker hva jeg har brukt, en gang. Da har det gått for langt, altså. Men jeg ser ihvertfall at jeg har Inglot lip liner #855 på leppene, og jeg er rimelig sikker at jeg har Inglot brow powder #563 og eyeshadow #407 #15 på lokkene. YES DA. Snart er det sommer.
nellii

 

 Ville bare si det en gang til: Inglot slim gel lipstick #51.

oh yes!

one gt too much

 

Jeg har fått fingeren ut og prøvd meg på min andre cut crease EVER! Det har jo blitt veldig fint begge gangene. Fornøyd, men man kan jo alltid bli bedre. Så vi får se om ikke jeg kan klare å lage noen flere, og kanskje litt mer kunstneriske, varianter. Kanskje jeg snart til og med kan klare å lage litt flere innlegg som faktisk viser hvordan jeg gjør det. 

Ellers, jeg sov med sminken i natt. Tok ikke engang av vippene. En gin tonic for mye, kan vi trygt si! Men det var verdt det, og jeg var ganske fin når jeg våknet. Inglotsminke ass, det sitter godt på!

 


Øyne: Inglot eyeshadow #407 #330 #329 #54 #09. Inglot gelliner #90(mørkebrun). Inglot false lashes #74.
Lepper: Inglot slim gel #51.
Hud: Inglot amc foundation MW100. Masse inglot bronzing powder. Inglot sparkling dust #03 som highlighter.

 

 

 

hits