pastels

Et tips til dere alle!!! Smink deg i pasteller!!! Jeg garanterer nesten at du blir et lykkeligere menneske! Velkommen sommer.

Øyne: Inglot eyeshadow #330(beige) #372(turkis) #358 #348(gråtoner)
Bryn: Mac brow pen Spiked.
Lepper: Inglot lipliner #858. Inglot slim gel lipstick #51.
Hud: Inglot AMC foundation MW101. The Balm Bahama Mama.
Kinn: Mac blush Springsheen.

tøyenpatriot

Jeg har funnet et nytt sted å ta bilder til bloggen. På kontoret vårt på Tøyen. Det er stort og lyst, og vi har pyntet det med personlige mål for prosjektet og blomster! Perfekt kombinasjon, spør du meg, interiøreksperten.

Dette er første gang jeg kjørte fjorårets sommerhit i år! Den kobberfargen her har jeg bare fått så letterlig mye komplimenter for, og den kler så godt som alle. Bare vent til jeg blir litt brun, du!

 

Øyne: Inglot eyeshadow #606 #330. Og bare littegrann maskara!
Bryn: Mac brow pen Spiked.
Lepper: Inglot lip liner #855, inglot sleeks cream #91.

So simple.

girleeeyDet går litt i tut og kjør om dagen, så jeg rekker ikke ta så mye bilder da. Men i dag tok jeg dette veldig greie bildet på dass under StartupDay på Sentralen.

Jeg har brukt Maybelline sin Master Graphic eyeliner, som jeg vant i konkurransen deres. #facesofNY Og shit, den var bra ass!! Kjempepresis og svart! Men vi får se hvor lenge den varer. Min erfarng er at tusjlinere tørker fort ut.

 

Btw: Leppene er Mac lipstick Candy Yum Yum!

one english breakfast

 

Tuddelu alle sammen. Jeg befinner meg nå på en helt fantastisk landsbygd i England. Jeg bor i en vakker hytte midt i en majestetisk og herskapelig hage. Med noen edderkopper i. Jeg er her sammen med eksamensgruppa mi, for å jobbe og gjøre reseach til prosjektet vårt. Så, det har gått slag i slag, og jeg har ikke hatt et sekund ekstra, for å i det hele tatt legge litt øyenskygge. Møø.

Men heldigvis fikk vi tid til å ta noen bilder til eksamensbloggen vår, som dere forresten kan lese HER.

Englands/eksamenssminke: YEAHSminke på dette bildet(lol): Inglot foundation, Bahama mama solpudder og MAC maskara. Tror jeg har litt leppestift på også. I så fall: Inglot slim gel #51.

pleated n leatherSminkefri på en søndag. luvz

algo azul

HAlllaaaa!! Dagene flyr, det kan man trygt si. Jeg har jo som mål å legge ut minst to innlegg i uka på denne bloggen, og nå er det helt på kanten til at jeg bryter løftet mitt. Skjerpings altså.

Men jeg har gått imot det jeg pleier. Nemlig å fremheve mine blå øyne. I stedet har jeg lagt verdens fineste blå øyenskygge i bøtter og spann på lokkene mine, og gjort øynene mine grå. Men det var fint likevel synes jeg. Blå er tross alt en av mine mange yndlingsfarger!Jeg startet med å legge svart gelliner over lokket, der jeg skulle ha den blå øyenskyggen. Fordi den kommer veldig mye bedre frem dersom man legger den på et mørkt underlag. Jeg har også brukt litt Duraline fra Inglot, som er en slags olje man kan blande sammen med løse øyenskygger. Den og gjør at blåfargen kommer maksimalt frem.

Så må jeg bare si jeg blir oppriktig lykkelig av å begynne å bruke litt godt med solpudder igjen altså. Jeg føler meg 100 ganger freshere! SOMMER KOMMER!!!

 

Øyne: Inglot eyeshadow #330 #363 #378 #428(blåfargen). Duraline fra Inglot. False lashes #74 fra Inglot.
Bryn: Mac brow pen Spiked.
Lepper: Inglot AMC lip pencil #16.
Hud og kinn: Inglot AMC foundation #MW100. The Balm Bahama Mama. Vie en Rose highlighter fra Chaos.

those limited editions

Jeg gråter over at denne leppestiften er limited edition. Hvis NOEN har den, og ikke bruker den, så vil jeg gjerne kjøpe den av dere!!!! Jeg kjøpte denne før jeg var klar over disse kolleksjonene MAC gir ut hver eneste måned. Litt blandede følelser angående de der, skal jeg være ærlig. Hvis man finner noe man virkelig liker, og vil bruke de masse, så bare plutselig er de tomme, og det er umulig å finne den igjen. First world problems. Jeg skjemmes, ok?!

Dette er Pander me, fra Mac. Og Taupe fra Mac er den jeg til nå synes er likest. Men hvis noen har tips til hvor jeg kan få tak i en ny, så tar jeg gjerne i mot! Desesperado!!!Øyne: Inglot shadow #563 #330 #30 #12(det fine skimmeret på midten av lokket).
Bryn: MAC brow pen Spiked.
Lepper: MAC Pander me lipstick.

 

glossy box mars

Jeg er så sykt fornøyd med glossy boxen fra mars!! Jeg elsker når vi får flere produkter i full størrelse. Her er det mye jeg definitivt kommer til å bruke masse videre.I denne boksen fikk vi:

L'oréal professionnel Mythic Oil Masque - Det er en pleiende maske, som passer meg perfekt. Jeg har ikke kuret håret på hundre år! (uff) Håret repareres, disiplineres og blir glansfullt med en eksepsjonell glød.
Glazel Visage Loose Eyeshadow
- En høypigmentert gullfarget øyenskygge, og sykt mye deilig skimmer!
Make up Store Lipstick
- En dyp, kald lillafarge som ikke gir av så mye farge, men veldig fin gloss. Kan tenke meg at en er superfin oppå en mørk lipliner!
Naobay Naturaln& Organic Moisturizing Peeling - En peeling med 98,8 prosent naturlige ingredienser(yummy). Lukter digg og det føles som jeg gjør huden min en skikkelig tjeneste.
Elizabeth Mott 'You're so fine' Liquid Eyeliner - Denne er svart med glitter. Jeg har ikke prøvd den enda, men den

 

Glossy box er så spennende, og man får testet ut utrolig mye forskjellig, i tillegg til at man får høre om produkter og merker man ikke kjenner til fra før av. Det er en kjempebra måte for produsenter å vise seg frem, og for oss som forbrukere å få testet!
Man får 5 produkter i måneden, og det koster bare 179 kr! Dritgod deal! Hvis dere vil melde dere på, kan dere trykke HER.

 

aprilsnarr

Det er påskeferie. Det er blå himmel og sol, og jeg er i Kristiansand!!! Jeg blir så glad av å se litt farger, og spesielt på meg selv, så hipp hurra for blått, rosa og leopardmønster!! Aprilsnarr!!!! Tulla, jeg mente alt jeg sa. Ingen har lurt meg i dag, og jeg har ikke lurt noen heller! For en tragedie :(

Jeg har forresten sett mye av sånn her typen negler som kalles negative spacing. Det kan bli ganske kult, men jeg er ikke helt fornøyd med valg av farger og plassering. I og med at geleneglen i seg selv er brun, så så det litt ut som det var den ekte fargen på neglen. Litt ekkelt egentlig. Haha! En annen variant i morgen da kanskje!Negler: Isa Dora #624 babt blue.
Lepper: MAC Candy yum yum.
Øyne: MAC Haute & naughty too black mascara.
Bryn: MAC brow pen Spiked.
Hud: Solpudder fra Sephora og foundation fra Inglot.

hits