en hårete fersken

Jeg kan gjerne være den første til å si at det er dritvanskelig å ha hendene med på bildet, når man skal ta selfies!! Poenget her er at jeg liksom skal vise frem de nye neglene som Siri har laget på meg!! Dette er første gang hun gjorde forlengelse på ti fingre, og det tok bare 5 timer!!! Hahaha, det er jo ingenting! Men hun må øve seg, så hun kan bli raskere, derfor kan man gjøre det billig hos henne(hinthinthint)!

Men sminken her da! Jeg vil ha vår!! Og om ikke været skal gi meg det, så får jeg gi det til meg selv. Ferskenfarger og gullskimmer for alle penga. Pluss, til og med en liten oransje vinge! Ikke værst.

Øyne: Inglot eyeshadow #330 #407 #15. Inglot gelliner #76 og #80 blandet. Falske vipper fra Inglot #70.
Bryn: Mac brow pen Spiked.
Lepper: Inglot AMC lip pencil #12. Inglot sleeks cream #100.

queen rouge

Å sjonglere hundre millioner ting på en gang, er visst ikke så lett likevel. Spesielt når jeg vil gjøre alle tingene av god kvalitet også. Dessverre, er bloggen det prosjektet som først blir nedpioritert. Nå er jeg litt back on track, kanskje. Men jeg skal nok innrømme allerede nå, at intensiteten og hyppigheten av innlegg her på bloggen ikke vil være optimal de neste to månedene. Men jeg skal gjøre så godt jeg kan. Det er tross alt nyttårsforsettet mitt!GLOSSY, røde lepper er noe av det fineste jeg vet. Spesielt denne fargen fikk tennene mine til å se veldig hvite ut. Hurra!!

 

Øyne: Inglot gelliner #77. Loreal double extension maskara.
Bryn: Mac brow pen Spiked.
Lepper : Yves Rocher lip gloss duo Rouge Coquelicot

bare én

Hei alle sammen! Jeg sa jo at jeg skulle komme tilbake med en litt mer hverdagslig sminkelook. Eller i hvert fall noe som er litt mer anvendelig enn blomsterliner, og fargebomber. Her har jeg faktisk bare brukt en eneste øyenskygge!!! + maskara og eyeliner! Enklere kan det bare ikke bli.Det eneste som er viktig når man skal gjøre det så enkelt, er at man bruker en god primer og er flink til å duse ut kansene med en god blendingkost.Øyne: Inglot brow powder #563. Inglot kohl pencil #03. Loreal double lash extension maskara.
Bryn: Mac brow pen Spiked.
Lepper: Inglot AMC lip pencil #16.

skinn til toppsHaha, nå ser jeg at det er mye rart her inne på bloggen. Spesielt de siste innleggene, har vært mye annet enn skjønnhetssminke. Så neste innlegg skal være litt mer inspirerende enn imponerende. Håper jeg i hvert fall. Man vet jo aldri hva som skjer når kreativiteten kicker inn.

Men her er i hvert fall et bilde av meg i svart/hvitt fra en bad hair day, som man seff bare gjør om til sånn sexy wet hair runway style day. Holder seg ikke sånn så lenge da, men akkurat nok for et bilde.

flowah powah

Jeg så for meg litt hvordan denne blomsterlineren skulle se ut, og tenkte at det kom til å bli vanskelig. Men hallo, det var det absolutt ikke! Dette er kanskje en slags hurtigvariant, og man kan gjøre den mer presis, men dette var godt nok for første gang å være. Jeg bare klesjet på med masse gelliner og håpte på det beste. WOho livin on the edge!

 

Øyne: Inglot eyeshadow #407(ferskenfarget skimmer under og innerst på øyelokket). Inglot gelliner i hvit, lilla og gul. Inglot false lashes #74.
Lepper: Maybelline Baby lips Peach Kiss.

electric colors

Dette er da mitt forsøk nummer to i å bruke electric paletten fra Urban Decay. Fantastisk nydelige farger, så måtte bare prøve å få peisa på så mange som mulig i dag. De er så dritdritdritfine!!! Og jeg vil egentlig fha dem på hele kroppen, men lurer på om det kanskje ville sett en smule rart ut.

 

Har dere noen bilder eller tips på hva dere har gjort med electric paletten?

 

Øyne: Urban decay electric palette. Inglot gelliner #76 som base under den lyseste skyggen. Inglot eyeshadow #330 #30.
Bryn: Mac brow pen Spiked.
Lepper: Inglot AMC lip pencil #24

favorittspottenI mangel på andre fine og inspirerende sminkebilder, kan dere få se noen bilder av der jeg lager all magien. Hver morgen(utenom torsdager!! Alltid sminkefri på torsdager!! Med mindre det skjer noe spesielt da...) sitter jeg her og hører på P3 morgen, sminker meg og spiser frokosten min etter jeg har gjort yoga på tom mage. Jeg har faktisk klart å opparbeide meg en morgenrutine, noe jeg aldri hadde sett for meg. Og kjære deg, jeg liker det veldig godt. Jeg står opp to timer før skolen starter, og chiller maxxx. Beste tiden på døgnet, altså før kroppen min har skjønt hvor trøtt jeg egentlig er.

Det er utrolig viktig å ha et hyggelig sted å sminke seg, som også er praktisk. Hurra for dette perfekte bordet jeg fikk gratis gjennom finn.no. Og det bordet, ja, det har en historie for seg selv. Speilet og forsåvidt. Hehe. Ja. Samma det.

tikka de perlesVesten møter østen, eller noe sånn... Jeg kjøpte disse perlene på Visage ved Youngstorget, og ante egentlig ikke hva jeg skulle med dem. Men visste at noe fint skulle det bli!! Perler er, og blir, elegant uansett hvordan man vrir og vender på dem. Så blir det spennende å høre dommen når jeg tropper opp på et eller anna utested i Oslo i kveld.
GOD LØRDAG ALLE SAMMEN!

 

Øyne: Inglot eyeshadow #330 #30 #363. Inglot body sparkles silver. Inglot body pigment #03.
Lepper: Urban Decay lipstick Naked2, Inglot AMC lip pencil #16.
Kinn: Inglot blosh #33. Caos makeup highlighter Vie en rose.
Bryn: MAC brow pen Spiked.
Tikka (perlene) er fra Visage makeupstore ved Youngstorget.

den strekenJeg leter alltid etter flere måter å legge liner på. Jeg er egentlig utrolig glad i veldig enkel og lys sminke, men med spesielle detaljer. Sånn som dette. Så lite, men samtidig så mye. Selv om leppene får endel av oppmerksomheten, og kanskje også er litt mye, synes jeg at akkurat litt for mye er akkurat passe.

 

Øyne: Inglot gel liner #77. Loreal double extension maskara.
Lepper: Inglot AMC lip pencil #33, Dr. Hauscha lipgloss #06

confidence pinkJeg sa i går: I morgen skal jeg være rosa! Og mitt ønske er min lov!
Dette var min første testkjøring av Electric paletten, og wow. Fantastisk lette skygger å jobbe med. MEN! Det var like før jeg tok til drastiske løsninger her i stad, når jeg skulle fjerne dette opplegget. Mildt sagt: De sitter godt. Er litt rosa enda, men har alltid ment at litt sånn narkisvraklook kler meg, så no worries!! Vi gjør det for skjønnheten.

 

Øyne: Urban Decay Electric palette. Inglot eyeshadow #330. Inglot AMC pure pigment eyeshadow #86. Makeup Store eyedust Mercury. Inglot kohl pencil #05. Loreal double extension maskara. 
Bryn: Også Urban Decay Electric palette.
Kinn: Caos makeup highlighter Vie en rose.
Lepper: Makeup Store lipstick Magic Spell matt.

zodiacHardt arbeid lønner seg!! Jeg har jobbet gjennom Ut:studentbyrå for både Statoil og TeliaSonera og vunnet litt(endel) Universalgavekort. De er litt umulige å bruke "fornuftig". For eksempel kan man ikke kjøpe mat, eller betale telefonregninger med dem. Man må liksom bruke de på tull! (Litt bittersøtt egentlig!) Men jeg shopper jo ikke klær, så jeg gikk innom Urban Decay på Steen og Strøm, og svei av litt på sminke i stedet.
Jeg har forresten gått over til vintertrynet nå, og farget brynene. Jeg kjenner meg selv mer igjen sånn her. Haha, hei lenge siden sist!!

 

Øyne: Urbay Decay eyeshadow Zodiac. Inglot eyeshadow #363 #330 #30. Makeup Store eyedust mercury. Inglot kohl pencil #05. Loreal double extension maskara.
Bryn: (hohohoho farge fra Depend, brunsvart) MAC brow pen Spiked.
Kinn: Caos makeup highlighter Vie en rose.
Lepper: Urban Decay lipstick Naked2.

lace liner

Jeg føler meg litt som en bryllupskake. Og det føles ganske bra å føle seg som en bryllupskake skal jeg si deg!! Egentlig ble jeg litt inspirert av disse skullcandy-lookene jeg så så mye av rundt halloween, men gjorde en litt mer elegant og ikke så drastisk variant av denne bården da. Det var ingenting vanskelig i det hele tatt. Det gjelder bare å være litt stø på hånda, og ha en veldig tynn pensel. Skal definitivt gjøre denne versjonen med brunfarger en dag. 

 

Øyne: Inglot eyeshadow #433 #615 #330 #30. Inglot gel liner #76. Litt brun maskara.
Bryn: MAC brow pen Spiked.
Lepper: Inglot lip liner #855. Urban Decay lipstick Naked2.

hits