denne kombinasjonen

Et lite(men kjempebra!!!!) tips til siste innspurt på sommeren:
Inglot Color Play Lipliner #318 + Mac Cremesheen Glass Softly Lit!!!I'm just sayin.
Hilsen fra kontoret(Brygga på Tjuvholmen, og ja det var friskt i vannet!)

nude

Det er ikke akkurat noen hemmelighet at jeg ofte sminker meg (veldig) mye, men det er også veldig ofte jeg sminker meg lite og faktisk ingenting. Det bare kommer ikke så ofte på bloggen. Men sannheten er at jeg liker meg selv veldig godt naturlig, samtidig som jeg elsker å se helt bonanza ut andre ganger!

Her har jeg ikke på noe øyesminke, ikke engang maskara, og jeg elsker det. Men litt hykler er jeg likevel da, fordi jeg har faktisk på en moderat mengde foundation, en del bahama mama og Velvet Teddy fra Mac!! Men hallo, jeg bruker ihvertfall ikke hårgele.Lepper: Velvet Teddy fra Mac.
Bryn: Mac brow pen Spiked.
Hud: Inglot HD foundation #75, Inglot AMC foundation MW101, Bahama Mama fra The Balm.

 

thats it y'all

nellii

 

 Ville bare si det en gang til: Inglot slim gel lipstick #51.

oh yes!

one english breakfast

 

Tuddelu alle sammen. Jeg befinner meg nå på en helt fantastisk landsbygd i England. Jeg bor i en vakker hytte midt i en majestetisk og herskapelig hage. Med noen edderkopper i. Jeg er her sammen med eksamensgruppa mi, for å jobbe og gjøre reseach til prosjektet vårt. Så, det har gått slag i slag, og jeg har ikke hatt et sekund ekstra, for å i det hele tatt legge litt øyenskygge. Møø.

Men heldigvis fikk vi tid til å ta noen bilder til eksamensbloggen vår, som dere forresten kan lese HER.

Englands/eksamenssminke: YEAHSminke på dette bildet(lol): Inglot foundation, Bahama mama solpudder og MAC maskara. Tror jeg har litt leppestift på også. I så fall: Inglot slim gel #51.

bare én

Hei alle sammen! Jeg sa jo at jeg skulle komme tilbake med en litt mer hverdagslig sminkelook. Eller i hvert fall noe som er litt mer anvendelig enn blomsterliner, og fargebomber. Her har jeg faktisk bare brukt en eneste øyenskygge!!! + maskara og eyeliner! Enklere kan det bare ikke bli.Det eneste som er viktig når man skal gjøre det så enkelt, er at man bruker en god primer og er flink til å duse ut kansene med en god blendingkost.Øyne: Inglot brow powder #563. Inglot kohl pencil #03. Loreal double lash extension maskara.
Bryn: Mac brow pen Spiked.
Lepper: Inglot AMC lip pencil #16.

4EDette innlegget  skal være dedikert til et av mine signaturuttrykk. Disse leppene. Om jeg ikke går med noe annet, så går jeg med disse. Ja, dere skjønner hva jeg mener. Ofte.
Liplineren har en ganske mørk og kald brunfarge. Her har jeg brukt den ytterst langs kanten, og dust den litt innover. Denne bruker jeg også ofte aleine, men da blir resultatet mye, mye mørkere. AMC Lip pencil er en varmere beige som jeg og bruker utrolig mye, også alene. Den perfekte nude, spør du meg.

 

Lepper: Inglot lipliner #855, Inglot AMC lip pencil #16.

 

#inglot #inglotnorge #makeup #makeupinspiration #sminke #sminkeblogg #sminkeinspirasjon #lotd #fotd #mua #makeupartist #kyliejennerlips #nudelips

 

enkelt og bra

Denne brunfargen er virkelig en favoritt til jeg går i graven. På denne superfine looken har jeg kun brukt en eneste øyenskygge + maskara på øyene. Kjempeenkel å gjør når man har litt lite tid, men likevel vil se stelt og forseggjort ut. Woho!!! En klassiker i mitt sminkerepetoar.

 

Øyne: Loreal double extension maskara. Inglot eyeshadow #609
Lepper: Mac Pander me.

something blue

Follow my blog with BloglovinJippi og hurra for inglot sine gellinere!! Så pigmenterte, og så lette å jobbe med! Bare så lite som en blå strek kan gjøre så mye for en ellers litt anonym eyeliner. Ekstra gøy når fargen går igjen i mine favorittøredobber fra Cecilie Melli(star trek).

 

Øyne: Inglot gel liner #77(svart) #70(blå), Loreal double extension maskara.
Bryn: Body Shop eye definer Taupe 03.
Lepper: Oriflame Dusky Nude.
Kinn: Inglot blush #33, Isa Dora Twist-up 90 A day on the Rivierea.

 

#inglot #inglotnorge #makeup #makeupinspiration #sminke #sminkeblogg #sminkeinspirasjon #eotd #fotd #mua #makeupartist #lashes #wingedliner #oriflame #bodyshop #isadora

 

svarte hjerterEn av mine favoritt leppekomboer. Jeg vil nesten alltid bare bruke dette. Dagen jeg går lei, så legger jeg ned bloggen! ALTSÅ ALDRI!!! hehe tulla. Men serr, den er fin og deilig.

 

Øyne: Inglot gelliner #77, Inglot eyeshadow #363, Double extension maskara
Bryn: Body Shop eye definer Taupe 03.
Lepper: Inglot lip liner #855, Nyx lip cream Stockholm.
Blush: Inglot #33

 

#inglot #inglotnorge #makeup #makeupinspiration #sminke #sminkeblogg #sminkeinspirasjon #eotd #fotd #mua #makeupartist #lashes #wingedliner #nyx

fersken og krøller

I en ellers slapsete januardag er det digg å skru ovnen på full guff, hive av seg ullgenseren og pynte leppene med sommer. Har til og med gitt krølltangen et nytt forsøk. Blir bedre, men.....lite vits når det hagler ute. Bare et tips.


Lepper: Inglot lip paint #60
Kinn
: Inglot AMC highlighting #88, NARS blush Luster.
Bryn
: Brow wiz fra Anastasia Berverly Hills.

 

#makeup #makeupinspiration #summermakeup #peach #sminke #sminkeblogg #sminketips #sminkeinspirasjon #inglot #inglotnorge

 

grønngullfargenØynene: Inglot Brow powder 563, Inglot eye shadow 335, 433, 326, 355. Inglot kohl pencil 03 på våtkanten. Loreal double extension maskara.
Bryn
: Inglot eye shadow 360. Anastasia Beverly Hills brow wiz.
Lepper
: Inglot slim gel 49.

 

 

#inglot #inglotnorge #makeup #sminke #makeupinspiration #sminkeinspirasjon #beauty #beautyblog #nudelips #brows

sola varmer megJeg ble så glad av å våkne til et vidunderlig solskinn inne på rommet mitt i dag. Lyset på bildene er så deilig og jeg blir nesten varm av å se på de. Etter mye voldsom og mørk sminke i hele juleferien, føltes det bare helt perfekt å endelig se ut som meg selv igjen. Med bare et tynt lag av YSM foundation fra INGLOT i litt for mørk farge(hihihi), maskara oppe og min lifetime partner in crime: Pander me lipstick fra MAC!

 

 

#mac #makeup #inspiration #sminke #sminketips

 

those lashhhesSiden første møte med de falske vippene #74S fra INGLOT, har vi elsket hverandre. Jeg ser for meg et langt liv i kjærlighet sammen. De er så myke, og veldig lette å sette på. De slipper aldri taket på kantene. Perfekt lengde. Man kan nesten lure folk(ihvertfall menn) til å tro de er ekte! Det finnes mange vakre vipper å ta av, men det er noe spesielt med disse!

#inglot #inglotnorge #falselashes #brows #naturalmakeup #sminke #sminketips #sminkeinspirasjon #makeup #makeupinspiration # lips #eotd #fotd #summermakeup

hits