goth halloween

Dette er kanskje min dårligste halloween til nå. Jeg pleier å gjøre masse greier i forkant, og øve og tenke på hvordan jeg skal kle meg ut, men i år kom dagen så fort! Jeg hadde ingen plan før dagen før, og jeg er jo også litt sta på en ting: Jeg skal aldri kjøpe noe nytt til kostyme. Jeg skal alltid bruke det jeg finner i klesskapet mitt. Fordi der finnes det nemlig mye rart. Og masse gøy.

Jeg skulle egentlig ha røde linser og vampyrtenner også, men jeg klarte det ikke! Så sykt vanskelig. Så måtte gi opp drømmen om å være vampyr, og heller bare være goter. Sånn edde vettu. Men det jeg faktisk hadde, men som jeg ikke fikk bilde av, er tre blå rotfletter som min venninne lagde på meg! Det ble dritkult, men jeg rakk aldri ta bilde av de. Kommer til å gjøre det igjen snart tror jeg.

Men nå har jeg sett så utrolig mye fett rundt forbi, så til neste år! Da skal jeg ta av. Merk mine ord.

Øyne:
Mac Paint Pot Paintery.
Inglot gelliner #77 (som base under skyggen og som liner.)
Inglot eyeshadow #363 #378 #428 #450
Inglot long and curly maskara.
House of lashes Iconic.

Bryn:
Inglot brow gel liner #19.
Mac brow pen Spiked.

Lepper:
Inglot gel liner #77.
Inglot matte lipstick #437
Inglot lipstick #229

Hud:
Inglot HD primer Pink.
Inglot AMC foundation LC300
Inglot sculpting powder #501 #507

Så kan jeg jo nevne, sånn helt til slutt her, at jeg klesja på noe greier på denne vampyren også da! Rundt øynene hans, har han samme leppestift som jeg har på leppene og samme røde øyenskygge som jeg har. Lyseste foundation og concealer + masse grå øyenskygge rundt om det hele. Ta-dah.
Shit så gul jeg blir i forhold! Haha.

Til neste år, dere. jepp.

vampyrleoDen ene halloweenfesten jeg var på i år(jada, jeg blir alltid invitert til så mange vettu!) kledde jeg meg ut som leopard. Nei, ikke så veldig originalt, men likevel, man får litt mer oppmerksomhet enn de med skrikmaske eller b-gjengen med like t-skjorter.
Jeg så mange tutorials på youtube, men ingen som var helt som jeg ville. Så det ble egentlig min egen versjon, med en mix av innspill fra alle videoene. Det som hjalp litt greit på helheten, er at jeg har så latterlig mange klær med leopardprint. Og det er litt gøy, i og med at jeg kun kjøper brukte klær!

I ansitet har jeg brukt Inglot AMC foundation i en veldig mørk farge, og en som er litt for lys for meg.
Prikkene er laget med en brun/orange øyenskygge, med litt bronse oppå, så har jeg brukt INGLOT sin mørkebruke gelliner til å ramme inn prikkene.
Nesen, værhårene og munnen har jeg tegnet med INGLOT gelliner i svart.

 

#inglot #gelliner #sminke #halloween #leopardsminke #leopard #makeup #cheetahmakeup #halloweenmakeup

hits