house of lashes

Fikk denne gjengen på døra her om da'n: Siren, Iconic, Boudoir, Ice Queen(limited edition) og Featherette. De er faktisk helt fantastiske. Beltet som de er festet på er ikke så bredt heller, så man klarer å få det til å se fint ut uten å klippe de, selv om man må lime de på ganske langt inn mot øyekroken. Men de er veldig mørke da, så jeg tror ikke de vil se så fine ut uten eyeliner under.

Og apropos det at de er veldig mørke. Av og til ønsker jeg meg ikke å ha vipper som er så mørke og så iøyenfallende. Jeg skal vise i et innlegg seinere, der jeg synes helheten i sminken var finere uten de falske vippene.

Da jeg bestilte tenkte jeg ar jeg måtte kjøpe noen som gjorde litt mye ut av seg, siden jeg har så mye fra før av. Men nå tenker jeg, siden kvaliteten er så god, ønsker jeg meg faktisk et par som er ganske nøytrale også. Men det får jeg vente med. Toll og frakt og alt mulig ble søren meg dyrt til sammen.

 

ruby woo

Jeg vant i bordtennis!!! Og premien var motstanderens favoritt sminkeprodukt. Så i dag da jeg kom på kontoret, så en svart, liten pakke på pulten min. En splitter ny Ruby Woo fra MAC. Den har jeg aldri prøvd før, men gudene vet jo at jeg liker matte leppestifter fra mac. Og noe rødt på munnen min var det faktisk lenge siden jeg hadde sett. Det føltes godt.

Btw. Jeg har iPhone 6 igjen. TAKK. OG. PRIS.

vi er tre jenter

Jeg liker dette bildet så utrolig godt! Bare se hvor forskjellig vi er!!!! Jeg er nok ganske liberal i forhold til innvandring og raseutblanding(er det egentlig et ord?), men en ting som kanskje kan gå tapt, er jo vårt utrolig ulike utseende. Nå vet ikke jeg helt hvordan dette er og blir da, men jeg ser jo for meg at om ikke lenge er vi alle blandinger av et eller anna. Vi vil se unike ut, men alle vil få likere og likere trekk. Og det kjenner jeg er nesten litt synd. Jeg er heldigvis fornøyd med mitt eget utseende, men likevel kan jeg plutselig få et snev av misunnelse på Agazit sine dype, mørke øyne eller Yasmins lange, svarte hår. Og det er litt deilig også å se andre rundt seg, som er noe helt annet enn en selv. Men jeg ble plutselig redd for at vi snart ville se helt like ut alle sammen.

Heldigvis kan man sminke seg ulik igjen da. Takk og lov. Sminke er gøy. Så lenge man ikke blir redd for å gå uten, kan man bruke så mye man bare vil!!

nytt fra inglot

Jeg bare lurer, har dere vært innom Inglot i det siste?

Hvis ikke, slipp det du har i hendene, og dra nå.

Jeg er så travel for tiden, at jeg får nesten ikke puste, men i dag fikk jeg endelig syklet i huiende hast opp mot Bogstadveien. Svett og klumsete fikk jeg kavet med meg dette nyhetsgodiset!!! 

The Black Swan Collection - matte lipstick #435 #436 #437.
435 er en dyp, dyp lilla/burgunder farge.
436 er en grå/lilla farge.
437 er svart. Helt kålsvart.
Jeg skal skynte meg å få prøvd dem på!!

HD Corrective Primer - PINK.
Denne er veldig fuktighetsgivende med hvit trøffelekstrakt. Den er highlightende, og det liker jo jeg vet dere. Og faktisk, bedre enn noe annet enn jeg har prøvd for at foundationen ikke skal legge seg i smilerynken.

Gel liner i BEIGE!
Altså, det er jo nude som gjelder overalt, hele tiden, nå for tiden. Hvis det går an å si... Så gjett om jeg skal rocke denne da. Jeg tipper mange vil bruke den mye som en lys base på lokket, hvis man skal bruke lyse og sterke farger, men jeg skal love dere at jeg skal virkelig lange den mest sexy vingen med den også! You watch me!

Det er kommet mange nye matte lakker også, men jeg har faktisk nettopp handlet neglelakker, så der fikk grensen gå i dag. MEN DU BURDE TA TUREN ALTSÅ!!!!

back on blogtrack

Jeg har fantastiske nyheter! Et vidunderlig menneske har donert en ny linse til kameraet mitt!! Det må jeg si veide veldig opp for den grusomheten som skjedde lørdag for to uker siden. Så NÅ er jeg back on blogtrack! Hurra! Noen nytt har inntatt samlingen min, så jeg må bare vise litt!

Nye koster bra Zoeva!! De er så gode og fantastisk pris. Sjeldent, spør du meg. Koster er ofte veldig dyrt uansett hvor man kjøper dem, men her får man virkelig i pose og sekk. Jeg kjøpte dem på Douglas i Bogstadveien. De pleier å gjøre noe veldig smart, nemlig å samle til kundekveld så alle kan føle seg litt VIP og kjøpe masse greier fordi det er 20 % på hele butikken. Selv smatt jeg bare innom, grabba med disse kostene og et kokosvann og stakk. Men takk Douglas!! Me happy.

Og denne dagen var jeg forresten sminket sånn her:Mer innlegg på vei! Adois!!

 

gyldig fravær

 

Det er faktisk litt hyggelig å se at det er noen som er inne og beøker bloggen min hver dag, selv om jeg ikke oppdaterer den. Jeg sa jo at bloggen måtte duge med litt mobilbilder inntill videre, fordi kameraet mitt gikk i stykker. Som om ikke det var nok... Forrige lørdag ble jeg ranet på åpen gate! Verdens feteste veske, med bankkort, førerkort, mobil OG et nøkkelknippe med 7 nøkler. Borte før jeg visste ordet av det.

Så jeg har verken kamera eller mobil. Jeg har prøvd å ta bilder med iPad, men nei. Det holder ikke standarden altså.

Jeg slenger med to bilder jeg rakk å legge ut på sosiale medier, men jeg rakk dessverre ikke å dele de hele bilderekkene her på bloggen. Så de er tapt for alltid. Buhu....

Sminket jo fine Michelle, som jeg hadde tenkt å vise masse mer av, men den gang ei!

MEN!!!! Jeg lurer på om det er noen her som har et godt tips til et bra objektiv til canon speilreflekskamera, som egner seg til å ta bilder av ansikter? :D

 

 

ss/aw

Som jeg skrev i et tidligere innlegg, har jeg nå byttet til høstbrynene. Her kan dere se forskjellen mellom naturlig farge og fargede bryn. Det er sikkert mange i hudpleier/makeupbransjen som grøsser av dette, men jeg farger bare brynene selv med Brunsvart fra Depent. Funker fett! Men må gjøre det 3.hver uke!!!..... hehe......

Med naturlig farge bruker jeg Inglot Brow gel liner #12, og nå, med farga bryn bruker jeg nr #19. Inglot brow gel liner er forresten det beste jeg har prøvd. Serr - i - øst.

På akkurat dette bildet, med de røde leppene, har jeg egentlig litt sommerlige øyne, men bare se for dere at nå er det faktisk høst. Og jeg vil gå med mørke øyne, og mørke lepper! Bare se på dette innlegget HER, så skjønner dere at jeg må gjøre det.

Det som faktisk er litt sykt, er at når jeg gjør det får jeg følelsen av å endelig se ut som meg selv igjen. "Sånn, nå er du rustet for høsten."

Hva liker dere best?? 

pudderdåsa 4 president!

Neida, ikke så voldsomt. Men litt frimodig skal jeg faktisk være.

Denne bloggen er jo mitt nyttårsforsett for 2015. Tanken bak har hele tiden vært å motivere meg selv til å fortsette å utforske makeupverden, fortsette å sminke meg annerledes og nytt, ofte, og ikke bare til fest. Som de fleste venner vet, så har jeg ikke alltid hatt en stor interesse for sminke. Det hele startet faktisk med en tilfeldighet.

Min bestevenninne, Elise, er den flinkeste makeupartisten jeg vet, og hun jobbet som butikksjef på Inglot. Hun kom i en knipe i butikken ved juletider 2013, og lurte på om jeg kunne hjelpe til litt i kassa, finne frem produkter i skuffene osv. Hun vet at jeg er jevnt over en ganske hyggelig og omgjengelig person som lærer ting kjapt. Lite visste vi da at jeg faktisk skulle bli ganske flink.

Alt jeg kan har jeg lært av henne. Av å øve på henne, de andre i butikken og selvsagt meg selv. Jeg tror en av grunnene til at jeg har utviklet meg så mye som jeg har, er fordi jeg alltid har vært så ydmyk. Jeg har følt meg litt underlegen de andre på Inglot fordi jeg ikke har utdannelse, og dermed har jeg sugd til meg alt av læring. Alle tips, triks og generell kunnskap. Skygge her gir den effekten, highlighting der gir en helt annen. Så godt som ingenting kunne jeg for 2 år siden. Og jeg fortsetter enda å lære nye ting. Så sent som i sommer lærte Francis meg hva det er å bake. Det kan jeg lære dere også en dag.

Men det jeg egentlig skal si i dette innlegget, er at nå er det Vixen Blog Awards! Og det finnes en kategori som heter Årets Beautyblog. Den skulle jeg gjerne tenke meg å vinne. Det hadde vært stas. Og hvem vet, kanskje bloggen kan være nyttårsforsettet mitt for 2016 også!

 Så, om du synes at jeg fortjener å vinne, bli semifinalist, eventuelt du bare synes synd på meg og vil trøste meg med å nominere meg, kan du gå inn på denne LINKEN HER og fylle inn som jeg har gjort nedenfor. (jada, jeg har nominert meg selv, hehehehhehe flaut. Men tror det hjelper hvis mange nominerer meg.) 

tromborg + matte leppestifter

 

Kjære alle tørre lepper.

Det er ganske mange kunder som kommer innom butikken(Inglot) og ønsker seg matte leppestifter, men sier at de har tørre lepper og det ser aldri fint ut på dem. Det kan både være litt uvandt å bruke matt leppestift, men også litt ubehagelig hvis man har veldig tørre lepper fra før av. Jeg er heldigvis ikke veldig plaget med dette problemer, da jeg til vanlig bruker mye fukt på leppene mine i form av gode lipglosser og lignende. Men nå når høsten nærmer seg, kommer jeg til å bruke mye mer matte og mørke leppestifter.

Så jeg vil gi dere et tips her på bloggen som jeg også pleier å gi til kundene mine, dersom de forteller om dette problemet i forhold til å bruke matte leppestifter. Når du starter sminkerutinen din, start med å smøre et godt lag med leppepomade eller noe med mye fukt i, og la det være på mens du sminker deg. Når du er helt ferdig med alt, utenom leppene, fjerner du det overflødige som ikke har trukket inn. Det kommer så klart litt an på hvor mye tid man bruker på å sminke deg, men jeg vil anbefale å ha det på 20-30 minutter. Så er leppene klare for å ha på matt leppestift en hel dag!

Og hvis det føles merkelig å gå med matte leppestifter, så går det an å bare ta bittelitt leppepomade helt innerst på leppene. Bare nok til at du ikke slikker deg på leppene, for DET blir ikke fint utover dagen.

Selv pleier jeg å bruke dette lille mirakelet fra Tromborg. Den heter Lip Cure, og jeg har kjøpt den på Douglas.

pleated n leatherSminkefri på en søndag. luvz

glossy box mars

Jeg er så sykt fornøyd med glossy boxen fra mars!! Jeg elsker når vi får flere produkter i full størrelse. Her er det mye jeg definitivt kommer til å bruke masse videre.I denne boksen fikk vi:

L'oréal professionnel Mythic Oil Masque - Det er en pleiende maske, som passer meg perfekt. Jeg har ikke kuret håret på hundre år! (uff) Håret repareres, disiplineres og blir glansfullt med en eksepsjonell glød.
Glazel Visage Loose Eyeshadow
- En høypigmentert gullfarget øyenskygge, og sykt mye deilig skimmer!
Make up Store Lipstick
- En dyp, kald lillafarge som ikke gir av så mye farge, men veldig fin gloss. Kan tenke meg at en er superfin oppå en mørk lipliner!
Naobay Naturaln& Organic Moisturizing Peeling - En peeling med 98,8 prosent naturlige ingredienser(yummy). Lukter digg og det føles som jeg gjør huden min en skikkelig tjeneste.
Elizabeth Mott 'You're so fine' Liquid Eyeliner - Denne er svart med glitter. Jeg har ikke prøvd den enda, men den

 

Glossy box er så spennende, og man får testet ut utrolig mye forskjellig, i tillegg til at man får høre om produkter og merker man ikke kjenner til fra før av. Det er en kjempebra måte for produsenter å vise seg frem, og for oss som forbrukere å få testet!
Man får 5 produkter i måneden, og det koster bare 179 kr! Dritgod deal! Hvis dere vil melde dere på, kan dere trykke HER.

 

favorittspottenI mangel på andre fine og inspirerende sminkebilder, kan dere få se noen bilder av der jeg lager all magien. Hver morgen(utenom torsdager!! Alltid sminkefri på torsdager!! Med mindre det skjer noe spesielt da...) sitter jeg her og hører på P3 morgen, sminker meg og spiser frokosten min etter jeg har gjort yoga på tom mage. Jeg har faktisk klart å opparbeide meg en morgenrutine, noe jeg aldri hadde sett for meg. Og kjære deg, jeg liker det veldig godt. Jeg står opp to timer før skolen starter, og chiller maxxx. Beste tiden på døgnet, altså før kroppen min har skjønt hvor trøtt jeg egentlig er.

Det er utrolig viktig å ha et hyggelig sted å sminke seg, som også er praktisk. Hurra for dette perfekte bordet jeg fikk gratis gjennom finn.no. Og det bordet, ja, det har en historie for seg selv. Speilet og forsåvidt. Hehe. Ja. Samma det.

henriette wulff

Velkommen! Det er jeg som er Pudderdåsa.
Ta kontakt på mail: henriettewu@gmail.com
Eller legg meg til som venn her!

 

Jeg er selvlært makeupartist og jobber på INGLOT.

Bloggen er hovedsaklig opprettet for å fortsette å motvere meg selv, og videreutvikle mine sminkeevner. Jeg har ikke alltid hatt en stor interesse for skjønnhet og sminke, men har de siste årene forstått at det kan innebære så mye mer enn bare utseendefiksering. Man kan virkelig få være kreativ og se hvordan en strek eller en skygge kan totalt endre et uttrykk. Mitt motto er:


Man kan være så opptatt av sminke som man bare vil,
så lenge man ikke blir redd for å vise seg uten.

boo yah!

 

 

 

CREATION

hits