detaljer som glitrer

Da jeg var i spania kjøpte jeg dette glitteret, som jeg har på brynene, fra Urban Decay. Her har jeg også brukt det, men på en helt annen måte. Jeg elsker produkter med multifunksjon, eller som man ihvertfall kan gjøre multifunksjonell med litt kreativitet.

Men dagens viktige budskap, som vi alle må tenke på når kommunevalget nærmer seg: MER GLITTER TIL FOLKET!!! Hvem er det egentlig som har tenkt å sørge for det?!

 Øyne: Sephora liquid liner. Det var alt.
Øyenbryn: Urban Decay heavy metal glitter Junkshow. Mac brow pen Spiked.
Lepper: Urban Decay Naked 2.

flowah powah

Jeg så for meg litt hvordan denne blomsterlineren skulle se ut, og tenkte at det kom til å bli vanskelig. Men hallo, det var det absolutt ikke! Dette er kanskje en slags hurtigvariant, og man kan gjøre den mer presis, men dette var godt nok for første gang å være. Jeg bare klesjet på med masse gelliner og håpte på det beste. WOho livin on the edge!

 

Øyne: Inglot eyeshadow #407(ferskenfarget skimmer under og innerst på øyelokket). Inglot gelliner i hvit, lilla og gul. Inglot false lashes #74.
Lepper: Maybelline Baby lips Peach Kiss.

electric colors

Dette er da mitt forsøk nummer to i å bruke electric paletten fra Urban Decay. Fantastisk nydelige farger, så måtte bare prøve å få peisa på så mange som mulig i dag. De er så dritdritdritfine!!! Og jeg vil egentlig fha dem på hele kroppen, men lurer på om det kanskje ville sett en smule rart ut.

 

Har dere noen bilder eller tips på hva dere har gjort med electric paletten?

 

Øyne: Urban decay electric palette. Inglot gelliner #76 som base under den lyseste skyggen. Inglot eyeshadow #330 #30.
Bryn: Mac brow pen Spiked.
Lepper: Inglot AMC lip pencil #24

den strekenJeg leter alltid etter flere måter å legge liner på. Jeg er egentlig utrolig glad i veldig enkel og lys sminke, men med spesielle detaljer. Sånn som dette. Så lite, men samtidig så mye. Selv om leppene får endel av oppmerksomheten, og kanskje også er litt mye, synes jeg at akkurat litt for mye er akkurat passe.

 

Øyne: Inglot gel liner #77. Loreal double extension maskara.
Lepper: Inglot AMC lip pencil #33, Dr. Hauscha lipgloss #06

confidence pinkJeg sa i går: I morgen skal jeg være rosa! Og mitt ønske er min lov!
Dette var min første testkjøring av Electric paletten, og wow. Fantastisk lette skygger å jobbe med. MEN! Det var like før jeg tok til drastiske løsninger her i stad, når jeg skulle fjerne dette opplegget. Mildt sagt: De sitter godt. Er litt rosa enda, men har alltid ment at litt sånn narkisvraklook kler meg, så no worries!! Vi gjør det for skjønnheten.

 

Øyne: Urban Decay Electric palette. Inglot eyeshadow #330. Inglot AMC pure pigment eyeshadow #86. Makeup Store eyedust Mercury. Inglot kohl pencil #05. Loreal double extension maskara. 
Bryn: Også Urban Decay Electric palette.
Kinn: Caos makeup highlighter Vie en rose.
Lepper: Makeup Store lipstick Magic Spell matt.

lace liner

Jeg føler meg litt som en bryllupskake. Og det føles ganske bra å føle seg som en bryllupskake skal jeg si deg!! Egentlig ble jeg litt inspirert av disse skullcandy-lookene jeg så så mye av rundt halloween, men gjorde en litt mer elegant og ikke så drastisk variant av denne bården da. Det var ingenting vanskelig i det hele tatt. Det gjelder bare å være litt stø på hånda, og ha en veldig tynn pensel. Skal definitivt gjøre denne versjonen med brunfarger en dag. 

 

Øyne: Inglot eyeshadow #433 #615 #330 #30. Inglot gel liner #76. Litt brun maskara.
Bryn: MAC brow pen Spiked.
Lepper: Inglot lip liner #855. Urban Decay lipstick Naked2.

copper liner

Dette er jo en look jeg gjorde for noen uker tilbake, men som jeg ikke har glemt å legge ut. Wuhups. Jeg tenkte over at nå la jeg ut mye av det samme for tiden, men sånn kan vi ikke ha det. Da stagnerer jeg jo likevel!

 

Øyne: Inglot eyeshadow #391 #335 #329 #330 #30. AMC pure pigment eyeshadow #63 blandet med Duraline fra Inglot. Falske vipper #74 fra Inglot. Waterproof maskara fra Inglot.
Bryn
: Inglot eye shadow #378.
Lepper
: AMC lip pencil #16 og #15 fra Inglot.
Kinn
: Sparkling dust #03 og blush #30 fra Inglot.

 

dotdotdot

Nix! Har ikke vært på sensation white.

 

Øyne: Inglot gel liner #76, Loreal double extension maskara.
Bryn: MAC eye brows crayon Spiked.
That's it.

 

#inglot #inglotnorge #makeup #makeupinspiration #sminke #sminkeblogg #sminkeinspirasjon #eotd #fotd #mua #makeupartist #lashes #brows #mac #maccosmetics #liner #gelliner #whiteliner

hits