tromborg + matte leppestifter

 

Kjære alle tørre lepper.

Det er ganske mange kunder som kommer innom butikken(Inglot) og ønsker seg matte leppestifter, men sier at de har tørre lepper og det ser aldri fint ut på dem. Det kan både være litt uvandt å bruke matt leppestift, men også litt ubehagelig hvis man har veldig tørre lepper fra før av. Jeg er heldigvis ikke veldig plaget med dette problemer, da jeg til vanlig bruker mye fukt på leppene mine i form av gode lipglosser og lignende. Men nå når høsten nærmer seg, kommer jeg til å bruke mye mer matte og mørke leppestifter.

Så jeg vil gi dere et tips her på bloggen som jeg også pleier å gi til kundene mine, dersom de forteller om dette problemet i forhold til å bruke matte leppestifter. Når du starter sminkerutinen din, start med å smøre et godt lag med leppepomade eller noe med mye fukt i, og la det være på mens du sminker deg. Når du er helt ferdig med alt, utenom leppene, fjerner du det overflødige som ikke har trukket inn. Det kommer så klart litt an på hvor mye tid man bruker på å sminke deg, men jeg vil anbefale å ha det på 20-30 minutter. Så er leppene klare for å ha på matt leppestift en hel dag!

Og hvis det føles merkelig å gå med matte leppestifter, så går det an å bare ta bittelitt leppepomade helt innerst på leppene. Bare nok til at du ikke slikker deg på leppene, for DET blir ikke fint utover dagen.

Selv pleier jeg å bruke dette lille mirakelet fra Tromborg. Den heter Lip Cure, og jeg har kjøpt den på Douglas.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits