pudderdåsa 4 president!

Neida, ikke så voldsomt. Men litt frimodig skal jeg faktisk være.

Denne bloggen er jo mitt nyttårsforsett for 2015. Tanken bak har hele tiden vært å motivere meg selv til å fortsette å utforske makeupverden, fortsette å sminke meg annerledes og nytt, ofte, og ikke bare til fest. Som de fleste venner vet, så har jeg ikke alltid hatt en stor interesse for sminke. Det hele startet faktisk med en tilfeldighet.

Min bestevenninne, Elise, er den flinkeste makeupartisten jeg vet, og hun jobbet som butikksjef på Inglot. Hun kom i en knipe i butikken ved juletider 2013, og lurte på om jeg kunne hjelpe til litt i kassa, finne frem produkter i skuffene osv. Hun vet at jeg er jevnt over en ganske hyggelig og omgjengelig person som lærer ting kjapt. Lite visste vi da at jeg faktisk skulle bli ganske flink.

Alt jeg kan har jeg lært av henne. Av å øve på henne, de andre i butikken og selvsagt meg selv. Jeg tror en av grunnene til at jeg har utviklet meg så mye som jeg har, er fordi jeg alltid har vært så ydmyk. Jeg har følt meg litt underlegen de andre på Inglot fordi jeg ikke har utdannelse, og dermed har jeg sugd til meg alt av læring. Alle tips, triks og generell kunnskap. Skygge her gir den effekten, highlighting der gir en helt annen. Så godt som ingenting kunne jeg for 2 år siden. Og jeg fortsetter enda å lære nye ting. Så sent som i sommer lærte Francis meg hva det er å bake. Det kan jeg lære dere også en dag.

Men det jeg egentlig skal si i dette innlegget, er at nå er det Vixen Blog Awards! Og det finnes en kategori som heter Årets Beautyblog. Den skulle jeg gjerne tenke meg å vinne. Det hadde vært stas. Og hvem vet, kanskje bloggen kan være nyttårsforsettet mitt for 2016 også!

 Så, om du synes at jeg fortjener å vinne, bli semifinalist, eventuelt du bare synes synd på meg og vil trøste meg med å nominere meg, kan du gå inn på denne LINKEN HER og fylle inn som jeg har gjort nedenfor. (jada, jeg har nominert meg selv, hehehehhehe flaut. Men tror det hjelper hvis mange nominerer meg.) 

2 kommentarer

Caroline E. N. Gefle

03.09.2015 kl.18:19

Heia Pudderdåsa

Maja Nilsson

04.09.2015 kl.07:48

GO PUDDERDÅSA! You rule ❤️

Skriv en ny kommentar

hits