frame the face

Ja, vær hilset alle sammen. Jeg har en stor nyhet:

Jeg har bestemt meg for å bli litt mer informativ om sminkekunnskapen min her på bloggen. Jeg har lyst til å vise litt mer hvordan jeg gjør ting, og forklare mer hvorfor jeg gjør det. Tross alt så jobber jeg jo også med sminke, og er ganske god på å lære bort også. Det er naturligvis lettere å gjøre ansikt til ansikt, men jeg skal prøve å forklare så godt jeg kan. Fordi en youtuber har jeg ikke blitt enda!

Så jeg har lyst til å begynne med å vise dere hvordan jeg sminker brynene mine. Jeg pleier å bruke brow gel fra Inglot, som koster 180 kroner. Den er helt fantastisk, og det finnes mange farger å velge mellom, så garantert en som passer til deg. Brow gel kan man bruke både dersom man har mye hår, og hvis man har lite hår. Du har også muligheten til å regulere hvor mye produkt du har lyst til å bruke. Det er med andre ord veldig lett å gjøre det naturlig, men man kan også lage veldig markerte bryn.

Dette bildet er da UTEN sminke på brynene, ikke sant!

Du trenger en skråkost, der du bruker produktet til å gjøre den helt spiss. Det kan du enten gjøre i lokket til brow gelen, eller på hånden. Start med å gre alle hårene oppover, så du kan se hvor hårene begynner å vokse. Det er her du ønsker å lage en skarp strek. Det gjør du langs hele undersiden. Og tegner spisst helt ytterst, og du kan bestemme selv om du vil gjøre de litt lengre enn de naturlig er.

Deretter kan du fylle inn brynet i "halen". Bakerst kan man ha det ganske mørkt og markert uten at det ser unaturlig ut. Til slutt bruker du kostens flate side til å smudge streken du har tegnet langs undersiden oppover. Hvis du vil ha de mørkere kan man ta på litt mer produkt, men trikset er å alltid dra produktet fra undersiden og oppover for et naturlig resultat. Fremfor å ha skarpe kanter rundt hele brynet. Det ser fort veldig unaturlig ut!Her ser dere forskjellen på med og uten sminke. Dette er kanske det produktet jeg synes er enklest å bruke. Anbefales!! Jeg har brukt farge nummer 12 fra Inglot. Passer veldig bra til blondiner og kommunefargede, som ikke vil ha for mørke bryn.

Tips: Dersom man vil ha enda mer markerte bryn, kan man gå over med en tyntflytende concealer(jeg anbefaler Inglot under eye concealer) rundt kantene, spesielt på undersiden av brynet.

2 kommentarer

Charlie

24.08.2015 kl.11:15

Wii så kjekt at du kommer med mer informative innlegg =D Me like!

Nyyydelig forming av bryn også <3

Så lurte Jeg på en ting, hvor har du kjøpt lysringen du bruker når du tar bilder?

Er på utkikk etter en slik, men usikker på hvor jeg bør kjøpe den.

Henriette Wulff

24.08.2015 kl.16:50

Charlie: Hehe hurra! Gøy at det blir tatt godt i mot. Jeg er jo ikke helt varm i bloggtrøya på den delen enda, men det kommer seg forhåpentligvis.
Den har jeg kjøpt av en fotograf jeg kjenner. Det er jo egentlig veldig dyrt, men jeg fikk den billig av han da. Betalte 1500 ca. Men merket jeg har er Stellar. Lurer på om de har noen litt billigere versjoner også.

Skriv en ny kommentar

hits