o-live

Har dere prøvd de nye brow gel linerene vi har fått inn på Inglot? Hvis ikke: LØP OG KJØP. De er helt fantastiske. Jeg er så fornøyd. De sitter kjempegodt på, og er jaggu ganske rimelige. 180 kroner.

Første gangen jeg prøvde de, testet jeg hvor godt de satt. Jeg gikk med dem en lang dag, og de satt perfekt. Når jeg skulle fjerne sminke, prøvde jeg også å gnikke på de og ta vann på de for å se hva de tåler. Jeg måtte gnikke ganske hardt før det svertet utover, og det virket heller ikke som om vann gjorde noe forskjell. Hurra!
Her har jeg brukt en ganske mørk farge da, men jeg liker egentlig at brynene mine er ganske mørke + jeg blir veldig mørk i håret på høst og vinter. Så nummer 19 er nok en farge jeg vil bruke mye. Og nummer 12 som er litt lysere, og ser mye mer naturlig ut. Den kommer jeg nok til å legge ut bilde av seinere!Det er litt rare farger på disse bildene. Egentlig skal alt være noen toner varmere. Leppestiften er feks mye mer brun enn den ser ut til. Just sayin.

Alt fra Inglot <3
Øyne: Eyeshadow #419 #49 #330 #363 #326. Eye and lip pencil #89(som svart base for skyggene). AMC eye shadow #84. Falske vipper #70N.
Bryn: Brow gel liner #19.
Hud: AMC foundaton #MW101. Under eye consealer #96. Sculpting powder #505. Blush #21.
Lepper: Lip pencil #17.

Én kommentar

julieeannaa.blogg.no

28.07.2015 kl.00:47

Kjempe fin blogg! kanskje du har lyst til å stikke en tur innom min blogg også? :)

ellers ønsker jeg deg en riktig god sommer videre!<3

Skriv en ny kommentar

hits