inglot star dust

Jeg har sett overalt på sosiale medier at folk har prøvd de nye star dust skyggene til Inglot. Jeg har vært så utålmodig etter å få prøvd dem. Jeg jobber der tross alt! Jeg burde prøve de først! Men skoleprosjektet mitt har tatt så mye tid. Men i går var jeg endelig på jobb igjen i Bogstadveien, og dynket øyene i Inglot Star Dust #115. OH. MY. GOD.Det er det fineste jeg har sett. Jeg får ikke helt fargen frem på bildene, men den er litt champagnefarge i den. Jeg brukte litt duraline på lokket, og så bare prakket jeg på med masse glitter. Jeg fikk dette spørsmålet her en dag: Om jeg kunne velge at absulutt alle tingene jeg eide var i glitter, ville jeg da valgt det? Jeg er helt alvorlig litt usikker. Jeg tror faktisk jeg ville sagt ja.

Anyways:

Øyne: Inglot Star Dust #115. Inglot long for maskara. Inglot falske vipper #70. Inglot Duraline.
Bryn: Inglot eyeshadow #363 #378.
Lepper: The one and only: Inglot slim gel #51. Og den nye Inglot color play lipliner #318.

4 kommentarer

Linn Therese

31.05.2015 kl.12:14

Av og til får jeg litt dårlig samvittighet av å lese bloggen din. Du skjønner, jeg har blogg selv også, og vet hvor demotiverende og kjedelig det er å skrive lange innlegg, ta gode bilder og rett og slett bruke masse tid på bloggen uten at du føler du får noe igjen for det. Det å se at lesertallet er ganske OK, mens bare en liten brøkdel legger igjen kommentarer. DET er kjedelig det.

Jeg satt å tenkte over detta da jeg leste nå, og så fikk det meg til å tenke over hvor mye du egentlig fortjener å få igjen ettersom at bloggen din faktisk er ganske bra. Det gjør litt vondt å se at du ikke får så mange kommentarer som du fortjener egentlig. Derfor håper jeg denne kommentaren kan hjelpe litt på motivasjonen :-)

Du virker som ei kjempe hyggelig jente som er utrolig sterk på fysisk og psykisk, men samtidig har du også bena godt plantet på jorda. Du er også kjempe pen, og jeg ville lett blitt bedre kjent med deg om jeg kunne fått muligheten :-) Håper du får en kjempe fin onsdag, og at du står på videre med bloggingen - for dette er noe du virkelig får til.

Ellers vil jeg tipse deg om det siste innlegget mitt der spør jeg dere hva dere lurer mer på angående meg, bloggen min, forholdet til kjæresten, fremtidsplaner etc! Jeg har nemlig fått han til å svare på disse spørsmålene på video. Det eneste problemet er bare at jeg ikke har fått noen kommentarer enda, og synes det er litt flaut og synd for kjærestens del som jeg vet har forhåpninger. Så jeg vet jeg er desperat nå, men hadde blitt kjempe glad hvis du ville lagt igjen et lite spørsmål eller to :)

Honestly Magnificent View

31.05.2015 kl.14:53

Den var rå lekker, sånn vil jeg også ha. Da går turen til uken til nærmeste inglot :D Kanskje jeg finner det på nett også, må sjekke :) DU ser kjempe vakker ut som vanlig! Klemmer fra meg.

Henriette Wulff

31.05.2015 kl.21:52

Linn Therese: Oi hjelpe meg! Det var jo veldig fint sagt, tusen takk, men kleint at du copy paster det til masse folk da.
Ser ut som du har fått litt spørsmål da, så det blir sikkert en bra video :P

Henriette Wulff

31.05.2015 kl.21:53

Honestly Magnificent View: Takkkk :D Så søt du er!
Ja, du er hjertelig velkommen på Inglot anytime! De har alle nyhetene på nett også :D

Skriv en ny kommentar

hits