favorittspottenI mangel på andre fine og inspirerende sminkebilder, kan dere få se noen bilder av der jeg lager all magien. Hver morgen(utenom torsdager!! Alltid sminkefri på torsdager!! Med mindre det skjer noe spesielt da...) sitter jeg her og hører på P3 morgen, sminker meg og spiser frokosten min etter jeg har gjort yoga på tom mage. Jeg har faktisk klart å opparbeide meg en morgenrutine, noe jeg aldri hadde sett for meg. Og kjære deg, jeg liker det veldig godt. Jeg står opp to timer før skolen starter, og chiller maxxx. Beste tiden på døgnet, altså før kroppen min har skjønt hvor trøtt jeg egentlig er.

Det er utrolig viktig å ha et hyggelig sted å sminke seg, som også er praktisk. Hurra for dette perfekte bordet jeg fikk gratis gjennom finn.no. Og det bordet, ja, det har en historie for seg selv. Speilet og forsåvidt. Hehe. Ja. Samma det.

5 kommentarer

Dreamingbeauty

11.03.2015 kl.23:00

Kjempe fint der :D! Viktig med sminkefri dag også! Min er somregel onsdag for da er det ikke jobb dag ^^ Må la huden puste litt hehe ;)

Ingrid Nordli

09.04.2015 kl.10:19

Først må jeg få si, utrolig fin blogg med så koselige bilder :))

Hvordan klarer du å få tid til alt det der på 2 timer? Jeg sliter sånn med å rekke alt jeg vil om morgenen, og jeg får aldri nok søvn.. Har du noen tips? Når legger du deg for eksempel? Og hvor lenge gjør du yoga? Hehe, sorry for alle spørsmålene :D

Ha en fin dag! :)

Henriette Wulff

09.04.2015 kl.16:01

Ingrid Nordli: Åh, tusen takk for en sykt hyggelig kommentar.
For å være ærlig, så vet jeg ikke helt. Jeg pleier ikke ha problemer med å komme meg opp av sengen, så når man først er oppe så går det slag i slag. Jeg prøver alltid å få ihvertfall 7 timer søvn(helst 8). Så gjør jeg yoga i ca 15-20 minutter. Men så spiser jeg samtidig som jeg sminker meg. Jeg spiser veldig enkel frokost også, som går fort å lage. :D

Tone

15.04.2015 kl.19:04

Det speilet ditt med lys, hvor har du kjøpt det og hvilket merke er det? :)

Henriette Wulff

16.04.2015 kl.10:39

Tone: det er fra et sånn fancy baderomsmerke. Husker ikke helt hva det heter. Noe på s tror jeg :D

Skriv en ny kommentar

hits